72% 108 szavazat
Egyikünk hazudik

Egyikünk hazudik

One of Us Is Lying
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
46
Szereplők (46)
12
Képek (12)
3
Videók (3)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

Sorozat áttekintés

1. évad (2021) - 8 epizód
2. évad (2022) - 8 epizód

Hol nézheted

Annalisa Cochrane
Chibuikem Uche
Marianly Tejada Burgos
Cooper van Grootel
Zenia Marshall
Marianly Tejada Burgos
Mark McKenna
Marianly Tejada Burgos
Chibuikem Uche
Annalisa Cochrane
Cooper van Grootel
Annalisa Cochrane
Barrett Carnahan
Mark McKenna
Jessica McLeod
Annalisa Cochrane
Annalisa Cochrane
Chibuikem Uche
Cooper van Grootel
Marianly Tejada Burgos
Mark McKenna
Marianly Tejada Burgos
Chibuikem Uche
Cooper van Grootel
Marianly Tejada Burgos
Melissa Collazo

FILMINFÓ

Egy jó tanuló, egy atléta, egy elkényeztetett hercegnő, egy furcsa srác és egy bűnöző büntetésből az iskolában kell, hogy maradjon tanítás után. Viszont csak az első négy kerül ki élve.

(Hupka Adrián)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021.10.07. | Netflix (2022.02.19.)
 
2023.12.19 Török389133

legújabb vélemény

A történet alapvetően érdekes is lehetett volna, de annyi dögunalmas résszel van kitöltve, hogy nem érdemes megnézni, és a fordulatok is csak egy ideig működnek.

0
 
2022.03.08 indingo

Mindenki hazudik

Az Egyikünk hazudik című legújabb Netflix sorozat Karen McManus azonos című regénye alapján készült, bár a könyv Lehull a lepel címmel került a polcokra. Én olvastam a könyvet ezért, akarva akaratlanul összehasonlítom vele a sorozatot. Lehet e hozzám hasonlók miatt változtattak a történeten a készítők is. A könyv nekem sokkal jobban tetszett, kerekebb a történet és ami még ennél is fontosabb, hogy van mondanivalója. A sorozat nekem nagyon amerikai lett, a karakterek nem túl izgalmasak és mélyebben meg sem ismerhettük őket. Az, hogy mindenkinek van van titka nem újdonság, csak ezek a titkok eléggé közhelyesre sikeredtek, valami eredetibben, mélyebbet is el tudtam volna képzelni. Illetve a titkok nagy részére már az első részben fény derül, sok izgalmat nem hagyva a nézőknek. Ami zavart, hogy a szereplők nem mennek keresztül jellemfejlődésen, nem tanulnak a hibáikból, sőt újabbakat követnek el. Persze mondhatjuk, hogy senki sem tökéletes. Különösebben kedvelhető, izgalmas karaktert is nehéz találni a sorozatban. Összességében közepesre értékelem.

2
 
2021.12.25 Robinson76

Egy tipikus középiskolás krimi

Adott egy amerikai középiskola, adott számos különböző karakter, akik a tinikre jellemző csínytevéseket követnek el. Ebből nem is lenne gond, ha valaki nem tenné mindezeket közre a világhálón. Főhőseinknek büntetésből egy tanulószobában kell maradniuk öten, amely tragikus véget ér. Maradnak négyen, és mindegyiküknek van titkolni valója... Így ürügyük is volt a tanulószobán történtekre... A felvezetést követően egyre többet tudunk meg főszereplőinkről és viselt dolgaikról, de meglehetősen sablonosan és felszínesen teszik mindezt a sorozat készítői. Ezért nem is nyújtottak maradandót, mint ahogy 1-2 kivétellel a színészek sem. Így pedig az átlagosnál ugyan valamivel jobb, de ettől még tipikus amerikai tiniszéria marad. A stílust kedvelőknek ajánlható, mert hozza a kötelezőt, másoknak viszont aligha fog emlékezetes maradni.

1
 
2022.02.21 Idknw

Nem rossz, de nem is egy nagy eresztés! Kiszámítható, hogy ki áll a dolgok mögött, mondjuk a végén meglepődtem, biztosan lesz 2. évad, remélem, izgalmasabb lesz, mint ez.

0
 
2022.11.29 Vali

Meglepő

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hmm... míg az első évad felét közepesnek tartottam, a vége felé viszont éreztem a folytatás iránti érdeklődést. Nagyon jó lett a második évad. Végig fent tudta tartani az izgalmat. Még így is, hogy az, hogy Jake pontosan miért volt rehabon, nem derült ki. Jól játszottak a színészek, és nem lehetett rájönni, ki a gyilkos. Sokáig Cole-ra gyanakodtam. Meglepő fordulat volt benne bőven. De! Befejezetlen maradt a 2. évad, remélem azért, mert lesz 3. széria.

0
 

A Peacock streamingszolgáltató alig pár nappal a sorozat piacra dobása után berendelte a második évadot. Szerző: indingo

#1
 

Karen McManus Lehull a lepel című regénye alapján készült a sorozat. Szerző: indingo

#2
 

A filmet az 1985-ben készült Nulladik óra című alkotás inspirálta.Szerző: Hupka Adrián

#3
 

Maeve karaktere mindig visel valamilyen pillangós ruhadarabot. Szerző: Hupka Adrián

#4