Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Egyikünk hazudik (2021-2022)

One of Us Is Lying
Filmadatlap
 
46
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Galéria (12)

Annalisa Cochrane
Chibuikem Uche
Marianly Tejada Burgos
Cooper van Grootel
Zenia Marshall
Marianly Tejada Burgos
Mark McKenna
Marianly Tejada Burgos
Chibuikem Uche
Annalisa Cochrane
Cooper van Grootel
Annalisa Cochrane
Barrett Carnahan
Mark McKenna
Jessica McLeod
Annalisa Cochrane
Annalisa Cochrane
Chibuikem Uche
Cooper van Grootel
Marianly Tejada Burgos
Mark McKenna
Marianly Tejada Burgos
Chibuikem Uche
Cooper van Grootel
Marianly Tejada Burgos
Melissa Collazo

Videók (3)

 
Vali   2022. 11. 29.

legújabb vélemény

0
Meglepő

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hmm... míg az első évad felét közepesnek tartottam, a vége felé viszont éreztem a folytatás iránti érdeklődést. Nagyon jó lett a második évad. Végig fent tudta tartani az izgalmat. Még így is, hogy az, hogy Jake pontosan miért volt rehabon, nem derült ki. Jól játszottak a színészek, és nem lehetett rájönni, ki a gyilkos. Sokáig Cole-ra gyanakodtam. Meglepő fordulat volt benne bőven. De! Befejezetlen maradt a 2. évad, remélem azért, mert lesz 3. széria.

 
indingo   2022. 03. 08.

2
Mindenki hazudik

Az Egyikünk hazudik című legújabb Netflix sorozat Karen McManus azonos című regénye alapján készült, bár a könyv Lehull a lepel címmel került a polcokra. Én olvastam a könyvet ezért, akarva akaratlanul összehasonlítom vele a sorozatot. Lehet e hozzám hasonlók miatt változtattak a történeten a készítők is. A könyv nekem sokkal jobban tetszett, kerekebb a történet és ami még ennél is fontosabb, hogy van mondanivalója. A sorozat nekem nagyon amerikai lett, a karakterek nem túl izgalmasak és mélyebben meg sem ismerhettük őket. Az, hogy mindenkinek van van titka nem újdonság, csak ezek a titkok eléggé közhelyesre sikeredtek, valami eredetibben, mélyebbet is el tudtam volna képzelni. Illetve a titkok nagy részére már az első részben fény derül, sok izgalmat nem hagyva a nézőknek. Ami zavart, hogy a szereplők nem mennek keresztül jellemfejlődésen, nem tanulnak a hibáikból, sőt újabbakat követnek el. Persze mondhatjuk, hogy senki sem tökéletes. Különösebben kedvelhető, izgalmas karaktert is nehéz találni a sorozatban. Összességében közepesre értékelem.

 
Robinson76   2021. 12. 25.

0
Egy tipikus középiskolás krimi

Adott egy amerikai középiskola, adott számos különböző karakter, akik a tinikre jellemző csínytevéseket követnek el. Ebből nem is lenne gond, ha valaki nem tenné mindezeket közre a világhálón. Főhőseinknek büntetésből egy tanulószobában kell maradniuk öten, amely tragikus véget ér. Maradnak négyen, és mindegyiküknek van titkolni valója... Így ürügyük is volt a tanulószobán történtekre... A felvezetést követően egyre többet tudunk meg főszereplőinkről és viselt dolgaikról, de meglehetősen sablonosan és felszínesen teszik mindezt a sorozat készítői. Ezért nem is nyújtottak maradandót, mint ahogy 1-2 kivétellel a színészek sem. Így pedig az átlagosnál ugyan valamivel jobb, de ettől még tipikus amerikai tiniszéria marad. A stílust kedvelőknek ajánlható, mert hozza a kötelezőt, másoknak viszont aligha fog emlékezetes maradni.

 
Idknw   2022. 02. 21.

0

Nem rossz, de nem is egy nagy eresztés! Kiszámítható, hogy ki áll a dolgok mögött, mondjuk a végén meglepődtem, biztosan lesz 2. évad, remélem, izgalmasabb lesz, mint ez.

 
Rics   2022. 09. 14.

0

Tiniknek valónak érzem..

 
Bíró Péter   2022. 02. 24.

0
Jó sztori

Szerintem egyáltalán nem olyan nagyon kiszámítható a sorozat, a fordulatok tök jó pillanatokban jönnek, nézeti magát. A színészek elmennek, a visszaemlékezésektől viszont néha falnak mentem.

 
Krisztina Kalmár   2022. 08. 06.

0
Időpocsékolás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Na, az rendben van, hogy rettenetes rosszul játszó idősebb (30 év körüli) színészek próbálnak tiniket alakítani (totál hiteltelenül)... Ezen túlestem hamar, a Netflixen ez nem is újdonság, de ilyen egy vontatott, csűrcsavart, nyakatekert sztorit... A végén még csak ki sem derül, mi a szösz történt, marad elvarratlan szál, ami jelentheti, hogy lesz több rész is, vagy csak simán már nem tudtak kitalálni semmi jót a befejezésre. Elvesztegetett idő, nem más.

 

A Peacock streamingszolgáltató alig pár nappal a sorozat piacra dobása után berendelte a második évadot.

(indingo )
 

Karen McManus Lehull a lepel című regénye alapján készült a sorozat.

(indingo )
 

A filmet az 1985-ben készült Nulladik óra című alkotás inspirálta.

(Hupka Adrián)
 

Maeve karaktere mindig visel valamilyen pillangós ruhadarabot.

(Hupka Adrián)