Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
82
Szereplők
5
Vélemények
213
Képek
7
Videók
 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

Láttam már jobb sorozatot is, de azért helyenként elég izgalmasra sikeredett és a szereplők is szimpatikusak.

 
tilino   2017. 02. 18.

Brávo, ilyennek kell lennie egy igazi jó akció sorozatnak. Krimi elemeivel tarkítva, és nagyszerű látvánnyal fűszerezve. Jók a karakterek, belevaló jellemek, összehangolt színészi játék, frappáns megoldások.


 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Tudod kikből lesz többnyire FBI ügynök? Rendőrök kerülnének az akadémiára. Túlzott átvilágítás nélkül. A szuperemberekből álló, mindenkit átvilágító szuper szervezet persze a story érdekében téved. Te meg tedd félre a kételkedést, éld bele magad, még ha nehéz is. Ha kellően kusza a story, akkor lesz aki értékeli a rejtélyt. És megy a propaganda is. Ezen a szinten mozgó tisztes iparosmunka a sorozat, nem több, nem kevesebb.

 
Kaslerka   2017. 02. 09.

Teljesen korrekt sorozat. 1-2 verekedős jelenettől eltekintve (nevetségesek), jól megkreált sorozat. Bár kissé vicces, hogy az 50 tanulóból mindenkiről kiderül gyakorlatilag, hogy akár terrorista is lehet... Ennél szerintem a való életben egy kicsit alaposabb az átvilágítás...

 
Tina77   2018. 07. 18.

Szuper!

Priyanka Chopra
Jake McLaughlin
Tate Ellington
Graham Rogers
Johanna Braddy
Yasmine Al Massri
Jake McLaughlin
Dougray Scott
Priyanka Chopra
Aunjanue Ellis
Priyanka Chopra
Priyanka Chopra
Dougray Scott


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.