Negyedik, utolsó évadával június elején búcsúzott a nézőktől a Mindy Kaling életén alapuló sorozat. Az Én még sosem… című Netflix-széria utolsó részei a sikerlisták élére repítették a sorozatot. 85 országban szerepel a top 10, legnézettebb sorozat listáján, ebből 29-ben (köztük Magyarországon is) az 1. helyet szerezte meg az angol nyelvű sorozatok kategóriában. 

Üdítően vicces és sokszínű sorozat zárult június elején. A Netflix Én még sosem… című szériája Dev (Maitreyi Ramakrishnan), egy indiai származású amerikai diáklány történetét meséli el, aki a kamaszkor nehézségei mellett édesapja halálának feldolgozásával küzd. A Netflix előfizetői 2020 óta követhetik nyomon Dev kalandjait, aki az elmúlt 3 év alatt sokat változott. 

Mindy Kaling és Lang Fisher, a sorozat társalkodói úgy építették fel a történetet, hogy az végig vezessen Dev és barátai középiskolás élményeit. A félénk első napoktól kezdve a diplomaosztóig, ebben a sztoriban Dev sok sorsfordító első alkalmat él át: első pasi, első részeg éjszaka, első csók és így tovább…

A 10 epizódból álló 4. évadban Devnek egyetlen célja, hogy felvegyék a Princetonra. Az egyetemre vezető út azonban tele van buktatókkal, nem is beszélve arról milyen sok minden tudja elvonni egy kamasz lány figyelmét. Devi végül az ágyban köt ki barátjával, Bennel, akit Jaren Lewison alakít. Emellett felbukkan Devi másik szerelme, Paxton (Darren Barnet) is. Hogy az érzelmi kavalkád még inkább fokozódjon, egy új, izmos pasi is bekerül a képbe, akit a brilliáns Michael Cimino alakít.

Ami biztos, hogy a végtelen kedves sorozat az érzelmek teljes skáláját felsorakoztatja, emellett rengeteg tanulságos történetet is hordoz. Annyi biztos, hogy az Én még sosem…örökre nyomot hagy a sorozatok világában. A történetvezetése mellett kivételes abban is, hogy a főszereplője indiai származású (hasonlóan a Quantico és a Master of None - Majdnem elég jó című sorozatokhoz). Az eredeti, angol nyelvű változatot is érdemes figyelni, hiszen az John McEnroe elragadó hangú narrálásával készült.

dráma | vígjáték

A különc tinik csapat visszatér az utolsó évaddal, amiben még több románcra és drámára számíthatunk - sőt, talán még egy új szerelem is felbukkan. több»