Ha oda vagy Az ördög Pradát visel című filmért és Kim Cattrallt (Samantha a Szex és New Yorkból) is szereted, ez a sorozat garantáltan neked szól!

Kim Cattrall, a Szex és New York felejthetetlen Samanthája az új Ragyogj, ha mersz című glamour Netflix-sorozat főszereplője. Társa a csillogásban az extravagáns Miss Benny.

A Ragyogj, ha mersz Marco Mejia (Ben J. Pierce), egy fiatal fiatal queer transzszexuális történetét meséli el, akinek karrierje megrekedt, míg állást nem kap a sminkes ikon Madolyn Addisonnál (Kim Cattrall). Marco életében először kap lehetőséget arra, hogy felfedezze és megélje, ki is ő valójában, eldöntse, mihez szeretne kezdeni az életével.

A Ragyogj, ha mersz című sorozatot eredetileg az amerikai The CW csatornára szánták. Eva Longoria állt volna a kamera mögött és Brooke Shields a kamerák előtt, de a sorozatot végül a Netflix vette át. Jordan Nardino, a Született feleségek és a Quantico forgatókönyv írójának LMBTQIA+ szériája tele van van fordulatokkal, humorral, romantikával és csillogással!

Kim Cattrall alakítja Madolyn Addisont, az egykori modellt, aki egy luxus kozmetikai márkát vezet. A színésznő olyan kaliberű vagány cégvezető és üzletasszony bőrébe bújik, mint Miranda Priestley (Meryl Streep) Az ördög Pradát visel című filmből.

Madolyn Addison másodasszisztensként maga mellé veszi Marco Mejiát, a nem bináris sminkszakértőt, aki a közösségi oldalain naponta osztja meg követőivel a sminkelés iránti szenvedélyét. Marco együtt dolgozik Addison első asszisztensével, Venetiával (Jade Payton), aki sokkal támogatóbb karakter, mint amilyet Emily (Emily Blunt) alakított David Frankel filmjében.

Marconak Venetia mellett más segítsége is akad, mint például Benre (Michael Hsu Rosen) és Brittre (Ayesha Harris), akik segítik a munkahelyi beilleszkedését. Marco fiatalos szellemisége és korszerű ötletei felbecsülhetetlen értékűnek bizonyulhatnak Madolyn válságban lévő, felvásárlással fenyegetett cége számára. Marconak nemcsak a szakmai életét kell menedzselnie, hanem a szerelmi élete is igen csak zavaros… 

A Ragyogj, ha mersz egy színes, modern, queer történet, amelyben Ben J. Pierce, más néven Miss Benny, egy amerikai énekes, színész és youtuber tehetségét mutatja be. Pierce a való életben is a queer és nem bináris kategóriát használja.

A Szeretettel, Victor és az American Horror Stories című sorozatokban feltűnt Ben J. Pierce egy szerethető hős, akit a minden eddiginél sugárzóbb Kim Cattrall vett szárnyai alá. Ha szereted a Született feleségek és Az ördög Pradát visel vagy a Ki ez a lány? című sorozatot, akkor a Ragyogj, ha mersz neked való!

A Ragyogj, ha mersz című sorozat elérhető a Netflixen.

dráma | vígjáték

Marco Mejia egy fiatal queer, akinek az élete megrekedni látszik, mígnem munkát kap a legendás sminkmogul Madolyn Addisonnál. több»