Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
177
Szereplők
16
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Columbo
 
fjumer   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

ez a pasi egy zseni

minden része jó ,persze vannak jobbak,sőt van pár ami már majdnem remek :)

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Minden részt számtalanszor láttam már, de nem lehet megunni. Sok érdekes rész van benne, melynek csavaros megoldására csak Columbo lehet képes a világon.


 
babsy88   2015. 01. 23.

Az összes részt láttam, de újra és újra megnézem, mert nem lehet megunni. Sokat tanulhat belőle az ember, mert Columbo egy igen intelligens ember. Nem kell egyből a falnak rohanni, mindent ki lehet nyomozni, és mindenkit csapdába lehet csalni, hogy bevallja bűnösségét. Azt az egyet csodálom, hogy egy gyilkos sem akart elmenekülni a hatóságok elől. Mindenképpen 5/5.

 
indingo   2017. 10. 25.

Gyerekkoromtól kezdve nagyon kedvelem a Columbo filmeket. MA már ritkábban nézek meg egy-egy részt, de akkoriban volt egy varázsa, holott a részek ugyanarra a sablonra épültek.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Felejthetetlen alakítás minden részben és a végén még Columbo feleségéről is megtudhatunk infókat. Remek bűnügyi sorozat.

 

2014-ben az V. kerületi Falk Miksa utcában szobrot állítottak Peter Falk tiszteletére. A szobor mellékalakja Columbo hadnagy basset hound fajtájú kutyája. Az az állítás, hogy Peter Falk dédapja Falk Miksa (1828-1908) volt "nem bizonyítható, sőt erősen kérdéses."

(Berto49)
 

A teljes sorozatot az USA területén forgatták le.

(Mavil)
 

A sorozat egy epizódját Steven Spielberg is rendezte.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.