Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
87

Poirot (1989)

Agatha Christie's Poirot
Filmadatlap
 
120
Szereplők
16
Vélemények
12
Képek
Videók
Poirot
Mark Gatiss
Mark Gatiss
Tim Curry
John Hannah
 
Jackynee   2020. 01. 19.

legújabb vélemény

Kedvenc sorozatom, emiatt is kaptam kedvet Agatha Christie könyvet elolvasásához. Persze nem mindenkinek ajánlott, az akkori kor lassú életvitelét is beleadja a sorozat. Nincsenek pörgős akció jelenetek, Poirot nem válik egyszemélyes hadsereggé, az üldözések is az akkori technikai fejlettséggel vannak megcsinálva. Legtöbbször a logikán alapul az egész történet és rengetegszer vannak olyan esetek, mikor olyan dolgok derülnek ki, amikre a néző még csak nem is gondolt.Az is tetszik, hogy egy-egy esetért képes maga Poirot is bűnözői utakra tévedni, amit néhány részben meg is tesz. Sajnos, mint írtam, nem mindenkinek fogyasztható a lassú történet vezetés miatt is, de ha valaki Poirottal együtt figyel a részletekre és próbáljuk kitalálni mi is történik, akkor egészen szórakoztató, kikapcsolódást jelent, és belemerülhetünk egy kicsit az akkori kor szellemébe. Én mindenképpen ajánlom!

 
Deku   2017. 08. 22.

Szerintem ez a sorozat méltó Agatha Christie könyveihez. Nagyszerű lett a filmes megvalósítás. Talán az egyik legjobb, amit mostanság láttam. Ajánlom mindenkinek.


 
alex   2015. 02. 21.

Ez a Hercule Poirot marad minen idők legjobb Poirot-os sorozat/filmje nekem. Ettől már nem lehet jobb - legalábbis amíg élek - ha nem tévedek. De igen, gondolom, már sosem lesz jobb, vagy már nem is fogják tudni, ki az a Poirot vagy Agatha Christe, vagy ha igen, akkor valami modern gyors akció film lenne az, úgyhogy én maradok ennél. Nem lehet nagyon töbszor megnézni a részeket, mivel elég originálissak, és az ember megjegyzi, de mint nosztalgiaként én nézném minden nap (sajnos a feleségem nem).

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

Izgalmas régies sorozat. Nagyon egyedi ahogy kinyomozza hogy ki a valódi elkövetője a gyilkosságoknak. Anyukánmal mindig együtt nézzük. A színészgárdát is nagyon jól eltalálták.

 
Gigi   2017. 01. 13.

Tudom, hogy lassú, és vontatott, és poros és ódivatú, de mit tegyek, ha egyszer imádom. Én ezeken a könyveken nőttem fel, és felnőtt fejjel sem tudok nemet mondani ezekre a klasszikus krimikre.

 
Alighanem Agatha Christie is elégedetten bólogatna, ha látná, mit tett hősével David Suchet. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»
 

A Hercule Poirot karakterjét Agatha Christie csak 25 évessen hozza létre.

(alex)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.