Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Poirot (1989)

Agatha Christie's Poirot
Filmadatlap
 
120
Szereplők
15
Vélemények
12
Képek
Videók
Poirot
 
Deku   2017. 08. 22.

Szerintem ez a sorozat méltó Agatha Christie könyveihez. Nagyszerű lett a filmes megvalósítás. Talán az egyik legjobb, amit mostanság láttam. Ajánlom mindenkinek.

 
alex   2015. 02. 21.

Ez a Hercule Poirot marad minen idők legjobb Poirot-os sorozat/filmje nekem. Ettől már nem lehet jobb - legalábbis amíg élek - ha nem tévedek. De igen, gondolom, már sosem lesz jobb, vagy már nem is fogják tudni, ki az a Poirot vagy Agatha Christe, vagy ha igen, akkor valami modern gyors akció film lenne az, úgyhogy én maradok ennél. Nem lehet nagyon töbszor megnézni a részeket, mivel elég originálissak, és az ember megjegyzi, de mint nosztalgiaként én nézném minden nap (sajnos a feleségem nem).


 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

Izgalmas régies sorozat. Nagyon egyedi ahogy kinyomozza hogy ki a valódi elkövetője a gyilkosságoknak. Anyukánmal mindig együtt nézzük. A színészgárdát is nagyon jól eltalálták.

 
Gigi   2017. 01. 13.

Tudom, hogy lassú, és vontatott, és poros és ódivatú, de mit tegyek, ha egyszer imádom. Én ezeken a könyveken nőttem fel, és felnőtt fejjel sem tudok nemet mondani ezekre a klasszikus krimikre.

 
szabomarc   2019. 01. 07.

Nagyon jól meg vannak írva a forgatókönyvek, fenntartja az ember érdeklődését végig egy-egy rész, szerintem jó krimi lett, megfelelő egyensúlyban a poénokkal és a nyomozással.

Mark Gatiss
Mark Gatiss
Tim Curry
John Hannah
 
Alighanem Agatha Christie is elégedetten bólogatna, ha látná, mit tett hősével David Suchet. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»
 

A Hercule Poirot karakterjét Agatha Christie csak 25 évessen hozza létre.

(alex)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.