Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Poirot (1989-2013)

Agatha Christie's Poirot
Filmadatlap
 
120
Szereplők
16
Vélemények
12
Képek
Videók

Vélemények: Poirot (1989)

 
Jackynee   2020. 01. 19.

legújabb vélemény

0

Kedvenc sorozatom, emiatt is kaptam kedvet Agatha Christie könyvet elolvasásához. Persze nem mindenkinek ajánlott, az akkori kor lassú életvitelét is beleadja a sorozat. Nincsenek pörgős akció jelenetek, Poirot nem válik egyszemélyes hadsereggé, az ü... több»

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Szerintem ez a sorozat méltó Agatha Christie könyveihez. Nagyszerű lett a filmes megvalósítás. Talán az egyik legjobb, amit mostanság láttam. Ajánlom mindenkinek.


 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Izgalmas régies sorozat. Nagyon egyedi ahogy kinyomozza hogy ki a valódi elkövetője a gyilkosságoknak. Anyukánmal mindig együtt nézzük. A színészgárdát is nagyon jól eltalálták.

 
alex   2015. 02. 21.

1

Ez a Hercule Poirot marad minen idők legjobb Poirot-os sorozat/filmje nekem. Ettől már nem lehet jobb - legalábbis amíg élek - ha nem tévedek. De igen, gondolom, már sosem lesz jobb, vagy már nem is fogják tudni, ki az a Poirot vagy Agatha Christe, v... több»

 
Gigi   2017. 01. 13.

0

Tudom, hogy lassú, és vontatott, és poros és ódivatú, de mit tegyek, ha egyszer imádom. Én ezeken a könyveken nőttem fel, és felnőtt fejjel sem tudok nemet mondani ezekre a klasszikus krimikre.

 
szabomarc   2019. 01. 07.

0

Nagyon jól meg vannak írva a forgatókönyvek, fenntartja az ember érdeklődését végig egy-egy rész, szerintem jó krimi lett, megfelelő egyensúlyban a poénokkal és a nyomozással.

 
Megamovie   2016. 02. 18.

0

David Suchet remekül formálja meg a híres detektív karaktert ebben az izgalmas sorozatba,a sztorik a általában nagyon kreatívak és szellemesek pl:Gyilkosság az Orion Expresszen .Összességében aki szereti a Sherlock Holmes,Miss Marple szerű krimiket ,... több»

 
Mate   2015. 05. 06.

0

David Suchet tökéletesen formálja meg a híres detektívet. Az epizódok elég hűek a könyvekhez és általában jó színészek a mellékszereplők is.

 
Kardos   2016. 07. 31.

0

Szörnyen unalmas sorozat sajnos. Nem is értem, hogy miért ismerik ennyien. A történet nem lenne rossz, de annyira vontatott, hogy egyszerűen nem lehet kivárni, míg fény derül a gyilkosra, vagy éppen gyilkosokra. Izgalmas lenne pedig, ha akciódúsabb lenne.

 
Beuszi   2017. 02. 25.

0

Nagyon szeretem Hercule Poirot történeteit. A színész tökéletes választás volt a karakter megformálására. Azt szeretem ezekben a filmekben, hogy lehetetlenség megmondani, ki a gyilkos.

 
kecsaa   2016. 09. 22.

0

Természetesen maximális pontot adtam a Poirot-ra, valamennyi részét láttam a sorozatnak. David Suchet színész a legjobb választás volt a címszerepre, maximálisan passzol hozzá a karakter.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

Zseniális könyvek remek feldolgozása. Jó szereposztás, remek történet. Akkor miért nem zseniális a sorozat? Mert pont ezért igaz: Egy-egy epizód kapcsán a varázs csak egyszer működik. Másodszor már túl sokat tudunk, túl sokra emlékszünk.

 
krajcsie   2016. 09. 29.

0

Nagy rajongója vagyok Agatha Christie írónőnek, több könyvét is olvastam már és természetesen valamennyi Poirot filmet láttam már. Ezekben, a sajátos hangulatú filmekben az tetszik legjobban, hogy az utolsó pillanatig nem derül fény arra, de még csak nem is sejthető, ki követte el a gyilkosságot.

 
Kata   2016. 04. 20.

0

Kiváló könyvek kevésbé kiváló megjelenítése. Szinte az összes könyvét olvastam az írónőnek, de az összes filmes adaptáció gyenge a könyvekhez képest. Bár az átíratok között ez a legjobb.

 
byebyepuppy   2016. 07. 31.

0

Szerintem David Suchet játsza a legzseniálisabban Poirot szerepét. Poirot pedig Agatha Crishtie legjobb műve és úgy általában a filmtörténelem egyik legjobb detektív sorozata lett belőle. Minden rész zseniális, gyakrolatilag hiba mentes. Nagyon ajánlom minden krimi fannak!

 
Jeanny   2018. 02. 28.

0

Életemben nem volt még szerencsém olyan könyvekhez, amiket tökéletesen hűen vittek vászonra. Most már van. Alig mertem nekiállni, az ember retteg, hogy nem tesz eleget az elvárásainak. Azonban ez úgy tökéletes, ahogy van.