Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91
Filmadatlap
 
51
Szereplők
22
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 19.

Az új sorozat sokkal inkább emészthető számomra mint itt ez az eredeti. Nem rossz ezt nem mondhatom de nem is vált kedvencemmé. Átlagos kategóriát üti meg erősen.

 
Edii   2015. 09. 15.

Nagyon jó kis sorozat, izgalmas, ijesztő és néha még vicces is.


 
TribeBubu   2016. 02. 23.

Nos, nem lett a kedvenceim egyike ez a sorozat. Volt benne sok dolog, ami tetszett, de sok olyan is, ami irritált. Az én ízlésemnek kicsit kicsapongó volt, főleg a szappanoperába, vagy romantikus filmbe illő érzelmi és üzleti életbeli szarkeverés. Inkább egy ízig-vérig természetfeletti és misztikus thrillert vártam volna. Persze részben az is volt. A zenéjéről zengenek még ódákat. Aláírom, tetszik a zenéje, de olyan nagyon azért nem. Viszont egyedi sorozat, az egyszer biztos! Nem vagyok nagy sorozatfüggő, de ki merem jelenteni, hogy nincs még egy ilyen stílusú sorozat (pedig úgy hallom, páran próbálták koppintani.) Az atmoszférája az, ami magával ragadja az embert. Anélkül valószínűleg a második évad első egy-két része után felhagytam volna a nézésével, mert a sztori az első évad végeztével mélyrepülésbe kezdett. Jövőre (2017-ben) érkezik egy új Twin Peaks. Nem tudok róla sokat, de bízom benne, hogy az 1991–1992-est folytatják. Nagyon pici spoiler, de nem ront a sorozat élményén: az utolsó epizódban volt utalás rá, hogy negyedévszázaddal később esetleg lehetnek még események. Ha jól számolok, 1992 + 25 = 2017 A végére hagytam egy rejtélyt, amire nem találok választ: miért rettegett mindenki a Twin Peakstől? A 30 rész alatt talán 2 olyan képsor volt, amire azt lehet mondani, hogy egy hangyányit ijesztő volt. Azt is megértem, hogy a 90-es évek elején még nem volt annyira megszokott a rémisztgetés, mint napjainkban, de nem hiszem, hogy a magam 5 évével rémálmaim lettek volna egy Twin Peaks epizód megnézése után. Nem értettem volna nagy részét, de nem is ijedtem volna meg tőle. Az X-akták egy néha horrorisztikus és általában hátborzongató sorozat volt, de a Twin Peaks… Sokan félnek a Twin Peakstől, de közülük senki nem tudja megmondani, miért. Csak félnek. Azt hiszem, ez egy megoldatlan ügy marad. Egy X-akta :D

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Kicsit nosztalgiáztam mikor újra láttam , de szerettem és jó újra látni. Szerintem amikor még elsőnek adták akkor ez nagy számnak számított. Mára ugyan elkopottnak tűnik de a varázsa megvan :)

 
Syracuse   2017. 11. 24.

A legtökéletesebb tv-s sorozat, nálam örök kedvenc. Ezerszer is újra tudnám nézni, és még akkor is mutatna valami újat, amire korábban nem figyeltem fel. David Lynch itt olyat alkotott, amit nagyon nehéz lenne bárkinek is überelni - neki mondjuk sikerült saját magára rátromfolni, a 2017-es Twin Peaksszel.

Sherilyn Fenn
Lara Flynn Boyle
Kyle MacLachlan
Billy Zane
Kyle MacLachlan
Peggy Lipton
Kyle MacLachlan
Sheryl Lee
Sheryl Lee
Sherilyn Fenn
Kyle MacLachlan
Sherilyn Fenn
Kyle MacLachlan
David Duchovny
Kyle MacLachlan
Mädchen Amick
Peggy Lipton
Everett McGill
Wendy Robie
Molly Shannon
Sherilyn Fenn
Lara Flynn Boyle
Warren Frost
Michael Ontkean
Harry Goaz
Ian Buchanan
 
A Twin Peaks az a fajta örök klasszikus, amitől a néző tényleg azt érzi, hogy megnyerte az ötöslottót, majd elvesztette a szelvényt. Feldolgozhatatlan. több»
 

A sorozat eredetileg a Northwest Passage címet kapta volna.

(dulkap )
 

Hank Jennings börtönszáma 24601, ugyanaz, mint Jean Valjean börtönszáma a Nyomorultak című regényben.

(ps )
 

A pilotot két órásra tervezték. Az amerikai adók ezt két egyórás részként sugározták, Európában pedig ugyanez filmként a mozikban került bemutatásra.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.