Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90
Filmadatlap
 
51
Szereplők
23
Vélemények
21
Képek
1
Videók
Twin Peaks
 
Deku   2017. 08. 19.

Az új sorozat sokkal inkább emészthető számomra mint itt ez az eredeti. Nem rossz ezt nem mondhatom de nem is vált kedvencemmé. Átlagos kategóriát üti meg erősen.

 
Edii   2015. 09. 15.

Nagyon jó kis sorozat, izgalmas, ijesztő és néha még vicces is.


 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Kicsit nosztalgiáztam mikor újra láttam , de szerettem és jó újra látni. Szerintem amikor még elsőnek adták akkor ez nagy számnak számított. Mára ugyan elkopottnak tűnik de a varázsa megvan :)

 
Hakker   2019. 05. 25.

Ez a sorozat megváltoztatta, addigi véleményemet a sorozatokról. Lynch egyedi világképe és a nem szokványos története, megfűszerezve Badalemanti, tökéletesen eltált zenéjével, új látásmódot szolgáltatott számomra. Ez a sorozat nálam az örökös kedvenc.

 
TribeBubu   2016. 02. 23.
Miért rettegett mindenki a Twin Peakstől?

Nos, nem lett a kedvenceim egyike ez a sorozat. Volt benne sok dolog, ami tetszett, de sok olyan is, ami irritált. Az én ízlésemnek kicsit kicsapongó volt, főleg a szappanoperába, vagy romantikus filmbe illő érzelmi és üzleti életbeli szarkeverés. Inkább egy ízig-vérig természetfeletti és misztikus thrillert vártam volna. Persze részben az is volt. A zenéjéről zengenek még ódákat. Aláírom, tetszik a zenéje, de olyan nagyon azért nem. Viszont egyedi sorozat, az egyszer biztos! Nem vagyok nagy sorozatfüggő, de ki merem jelenteni, hogy nincs még egy ilyen stílusú sorozat (pedig úgy hallom, páran próbálták koppintani.) Az atmoszférája az, ami magával ragadja az embert. Anélkül valószínűleg a más... több»

Sherilyn Fenn
Lara Flynn Boyle
Kyle MacLachlan
Billy Zane
Kyle MacLachlan
Peggy Lipton
Kyle MacLachlan
Sheryl Lee
Sheryl Lee
Sherilyn Fenn
Kyle MacLachlan
Sherilyn Fenn
Kyle MacLachlan
David Duchovny
Kyle MacLachlan
Mädchen Amick
Peggy Lipton
Everett McGill
Wendy Robie
Molly Shannon
Sherilyn Fenn
Lara Flynn Boyle
Warren Frost
Michael Ontkean
Harry Goaz
Ian Buchanan
 
A Twin Peaks az a fajta örök klasszikus, amitől a néző tényleg azt érzi, hogy megnyerte az ötöslottót, majd elvesztette a szelvényt. Feldolgozhatatlan. több»
 

A sorozat eredetileg a Northwest Passage címet kapta volna.

(dulkap)
 

Hank Jennings börtönszáma 24601, ugyanaz, mint Jean Valjean börtönszáma a Nyomorultak című regényben.

(ps)
 

A pilotot két órásra tervezték. Az amerikai adók ezt két egyórás részként sugározták, Európában pedig ugyanez filmként a mozikban került bemutatásra.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.