Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
51
Szereplők
26
Vélemények
21
Képek
1
Videók

Vélemények: Twin Peaks (1989)

 
F79   2021. 09. 28.

legújabb vélemény

1
Önmagunk fogságában

Ha Twin Peaks városába látogatunk, az égig érő duglászfenyők ölelte festői tájon, ahol a folyó zuhatagban végződik, egy barátságos névtábla köszönt bennünket az út szélén. A helybeliek udvarias vidéki emberek, akik legfőképpen a maguk dolgával törődn... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Az új sorozat sokkal inkább emészthető számomra mint itt ez az eredeti. Nem rossz ezt nem mondhatom de nem is vált kedvencemmé. Átlagos kategóriát üti meg erősen.

1

 
Sabnock Sanatory   2018. 02. 28.

0

Akkoriban nagyon bejött.Érdekes megközelítése egy bűnügynek,érdekes színészi játék,de a zene viszont zseniálisra sikerült.Nem rossz mozi!

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Kicsit nosztalgiáztam mikor újra láttam , de szerettem és jó újra látni. Szerintem amikor még elsőnek adták akkor ez nagy számnak számított. Mára ugyan elkopottnak tűnik de a varázsa megvan :)

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Imádtam én is, mint mindenki, de kár, hogy nem zárták le rendesen, és nem derült fény végérvényesen az igazságra. Zseniális, és nagyon passzolnak a színészek az elképzelt karakterekhez. Egyik kedvenc sorozatunk a 80-as évekből.

 
Edii   2015. 09. 15.

0

Nagyon jó kis sorozat, izgalmas, ijesztő és néha még vicces is.

 
TribeBubu   2016. 02. 23.

0
Miért rettegett mindenki a Twin Peakstől?

Nos, nem lett a kedvenceim egyike ez a sorozat. Volt benne sok dolog, ami tetszett, de sok olyan is, ami irritált. Az én ízlésemnek kicsit kicsapongó volt, főleg a szappanoperába, vagy romantikus filmbe illő érzelmi és üzleti életbeli szarkeverés. In... teljes kritika»

 
Syracuse   2017. 11. 24.

0

A legtökéletesebb tv-s sorozat, nálam örök kedvenc. Ezerszer is újra tudnám nézni, és még akkor is mutatna valami újat, amire korábban nem figyeltem fel. David Lynch itt olyat alkotott, amit nagyon nehéz lenne bárkinek is überelni - neki mondjuk sikerült saját magára rátromfolni, a 2017-es Twin Peaksszel.

 
erahurka   2018. 08. 21.

0

Eléggé vegyes felvágott. Néhol nagyon tetszett, jó volt a hangulata, jó volt a történet, néhol pedig elgurult Lynch gyógyszere és totálisan érthetetlen audiovizuális káoszba torkolltak a jelenetek. A harmadik évad pedig 95%-ban az utóbbi volt. Ez nekem már túl művészi kategória.

 
Mate   2015. 01. 25.

0

Well said, a legjobb sorozatot kezdi el nézni aki a Twin Peaks-be vág bele. sok álmatlan éjszaka és új félelmek várnak a lelkes vállalkozóra, de megéri. Időnként vicces, ijesztő, szürreális és izgalmas. Ezek a tényezők egy olyan csodát alkotnak amit szavakkal nem tudok leírni.

 
fancsi094   2015. 06. 15.

0

Ha azt kérdezné tőlem valaki, hogy hogy néz ki a tökéletes sorozat, akkor csak annyit mondanék: Twin Peaks. Kétségtelenül Lynch legnagyobb dobása, melyet sokan és sokszor próbáltak már utánozni, de a közelébe sem értek. Talán még a The Killing az, am... több»

 
Bogi   2016. 04. 27.

0

Hát, ez a sorozat nagyon de nagyon felejtős számomra. Végigszenvedtem szó szerint. És ráadásul ki sem derült ténylegesen kb semmi. XD Hát az biztos hogy a rendező tudja a dolgát, mert ennyire elhúzni ezt az alapstoryt eléggé kihívás lett volna más re... több»

 
Hercegno   2017. 02. 26.

0

Nagyon profin összerakott darab, szerencsére távol áll a tucatfilmek sorától. Ebben a filmben nem csupán a főszereplőknek, hanem minden egyes mellékszereplőnek van karaktere, egyénisége, története.

 
Bog1   2016. 07. 16.

0

Hát nem tudom. Az biztos hogy akkoriban eredetinek számított a sorozat, a történet egésze, de mára engem már nem nagyon köt le. Főleg hogy mostmár tudom hogy nem derül ki kb semmi érdemi. Szadista egy rendező, író az aki ennyi évadot átvisz egy soroz... több»

 
Homer   2016. 07. 29.

0

Átlagosra sikerült a vége miatt ez a sorozat is. Pedig izgalmasan vezették fel a szálakat de a végére sajnos kifulladtak. Kár érte. A szereplők pedig zseniálisak, csak nem kaptunk sajnos egy rendes, értelmes lezárást a sorozatnak. Pedig epikus is lehetett volna.

 
Timo93   2018. 09. 07.

0

Mark Frost és David Lynch (David remek színészi képességét is megmutatja) zseniális sorozatot hozott létre, lebilincselő, nagyon egyedi hangulattal rendelkezik. A szereplők nagy része szerethető és mesteri színészi játékokat láthatunk. Iszonyatosan elvont ezért is nagyszerű.

 
Maszat   2016. 02. 19.

0

Ez a sorozat az egyik legjobb, amit thriller kategóriában valaha láttam. Az hogy jó, nem kifejezés, mert ez a sorozat sokkal többet ad annál. A színészek hitelesek, a karakterek egyszerűen fenomenálisak. A sorozat néhol rád ijeszt, néha pedig megneve... több»

 
Trob   2015. 03. 29.

0

Minden percét izgalommal néztem, hihetetlen hogy vége lett.. Úgy értesültem lesz folytatás, hát nem lenne rossz! De addigis ezt a régi évadokat nem tudja lekörözni, megvolt a maga hangulata..

 
NagyThor   2015. 02. 13.

0

Hatalmas sorozat volt, egy igazi klasszikus, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Kár, hogy úgy lett vége, ahogy! Úgy hallottam készül folytatás.. Én várom! A csúcson hagyta abba.. Reméljük onnan is folytatja!

 
Borka   2015. 01. 25.

0

A legjobb sorozat. Egyszerűen nincs olyan hibája, amitől ne lehetne eltekinteni, mert annyira fantasztikusan egyedi. A szappanopera-szerű kapcsolatok, a furcsa humor és a hátborzongatóbbnál hátborzongatóbb elemek keveredése valami egészen utánozhatatlant hozott létre. Nincs még egy ilyen. Meg kell nézni újra meg újra.

 
tuskólédi   2015. 02. 08.

0

Annak ellenére, hogy 25 éve készült, azt kell hogy mondjam imádom ezt a sorozatot, zseniális. Tele van fordulatokkal, poénokkal, a karakterek jól vannak felépítve, mindig történik valami. Néha úgy tünhet lelassulnak az események, de ha az ember odafi... több»

 
Kiss László   2019. 09. 25.

0

Tobbszor kell megnezni. Lenyugtat! :P

 
Denisqoo   2016. 07. 01.

0

Sokáig ez volt a kedvenc tv-sorozatom. Emlékszem, hogy alig bírtam kivárni a következő részt. A részek jól épülnek egymásra, kellően misztikus és nagyon érdekes. Arra is emlékszem, hogy kellett egy pár rész, hogy igazán rákapjon az ember. Talán itt az ideje, hogy újra végignézzem...

 
nero   2016. 04. 24.

0

Ha egy szóval kellene leírnom ezt a sorozatot, akkor azt mondanám, hogy fantasztikus. A történet logikus, mindig tartogat újabb meglepetéseket. Amikor úgy tűnik, hogy megoldódik az ügy, akkor hirtelen még jobban összekuszálódik az egész. Nekem a befe... több»

 
Zsombi   2015. 07. 17.

0

Emlékszem, hogy az első rész nem igazán tetszett, de azért folytattam a sorozatot. Még kábé az első 3-4 rész fura volt, egyszerűen nem tetszett, hogy ennyire furcsák a karakterek. De aztán egyre több titokra derült fény, én pedig ráakadtam a sorozatra ahogy azt kell. David Lynchnek jó érzéke van fenntartani az izgalmakat.

 
Turro   2014. 10. 30.

0

Minden idők egyik legjobb sorozata. Mindig új kihívások elé állítja a hősöket, rendkívül ötletes, logikus és következetes. Az elejétől a végéig képes fenntartani a misztikus hangulatot. Emlékszem, hogy alig vártuk, hogy megnézhessük az legújabb részt. Ráadásul az évadok teltével sem törik meg a lendület.