Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Mike és Molly (2010-2016)

Mike & Molly
Filmadatlap
 
58
Szereplők
15
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Videók (1)

 
dandelion1983   2021. 12. 11.

legújabb vélemény

1

Remek kis sorozat, kedves, humoros, és a karakterek egytől egyig óriási egyéniségek, nagyon jól ki lettek dolgozva. Szerencsére egyik korábbi sorozatot sem koppintja le, ez külön pluszpont. Igazán szórakoztató alkotás, nagyon szeretem.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Vicces sorozat, engem mindig ki tud kapcsolni, szeretem mert talán a valós életet mutatja be. Nekem 5/5!

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 12.

0
Jól sikeredett dagis vígjáték, de a karakterek színezték ki igazán

Szerintem egy igazán jópofa kis szituációs komédiára sikeredett. Érezhető a sorozat minőségén, hogy Chuck Lorre vezető producer keze is benne van, akihez köthetők a Két pasi meg egy kicsi és az Agymenők című, nagy sikerű sorozatok. Két átlagos és kicsit duci magányos emberről szól, akik már az 1. évadban egymásra találnak. Nagyon jópofa, érdekes karakterek vannak benne, amik nagyon kiszínezik ezt az egészet, mert igazából vannak benne unalmas részek, de pl. Louis Mustillo nagyszerű karakán személyiség a sorozatban. Ő alakítja Vince karakterét, és a magyar hangja, Pálfai Péter egyszerűen zseniális. De ide sorolhatnám Melissa McCarthy vagy Rondi Reed színésznőket is. Vannak benne fáradt, megsápadt poénok, de a karakterek mindent visznek, és a dagis viccek is elég jók benne. Egyedi karakterek a maguk jellemeivel, és ez nagyon sokat dobott a sorozaton. Igazából kellemes, és összességében jó humorral lett megáldva. Olvastam a sok negatív kritikát, de nekem valamiért nagyon tetszett, és egy igazán könnyfakasztó résszel lett vége ennek a 6 évadra sikeredett vígjátéknak.

 
indingo   2017. 11. 18.

0

Helyes kis sorozat. könnyed humorral. Szeretem a rövid kis részeket, általában este nézem, amikor még nem álmos az ember, de 90 perces filmbe azért nem kezd bele.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Melissa McCarthy nagyszerű színésznő, van pár hasonlóan családi hangulatú sorozat amit kedvelek ez is ilyen. Aranyos és tényleg vicces, alpári beszéd nélkül is.

 
babsy88   2016. 08. 06.

0

Egyszer nézhető sorozat, faviccekkel teli, nekem annyira nem a stílusom.....

 
harnas1207   2019. 12. 28.

0

Gyengécske vígjátéksorozat, de a dagis poénok néha viccesek. Annyira azért nem, hogy ajánlani tudjam bárkinek is...

 

Bár a sorozatban Cleo King alakítja Reno Wilson nagymamáját, valójában a színésznő csak 6 évvel idősebb Wilsonnál.

(rbernadett)