Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Mike és Molly (2010-2016)

Mike & Molly
Filmadatlap
 
58
Szereplők
13
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Videók (1)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 12.

legújabb vélemény

0
Jól sikeredett dagis vígjáték, de a karakterek színezték ki igazán

Szerintem egy igazán jópofa kis szituációs komédiára sikeredett. Érezhető a sorozat minőségén, hogy Chuck Lorre vezető producer keze is benne van, akihez köthetők a Két pasi meg egy kicsi és az Agymenők című, nagy sikerű sorozatok. Két átlagos és kicsit duci magányos emberről szól, akik már az 1. évadban egymásra találnak. Nagyon jópofa, érdekes karakterek vannak benne, amik nagyon kiszínezik ezt az egészet, mert igazából vannak benne unalmas részek, de pl. Louis Mustillo nagyszerű karakán személyiség a sorozatban. Ő alakítja Vince karakterét, és a magyar hangja, Pálfai Péter egyszerűen zseniális. De ide sorolhatnám Melissa McCarthy vagy Rondi Reed színésznőket is. Vannak benne fáradt, megsápadt poénok, de a karakterek mindent visznek, és a dagis viccek is elég jók benne. Egyedi karakterek a maguk jellemeivel, és ez nagyon sokat dobott a sorozaton. Igazából kellemes, és összességében jó humorral lett megáldva. Olvastam a sok negatív kritikát, de nekem valamiért nagyon tetszett, és egy igazán könnyfakasztó résszel lett vége ennek a 6 évadra sikeredett vígjátéknak.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Vicces sorozat, engem mindig ki tud kapcsolni, szeretem mert talán a valós életet mutatja be. Nekem 5/5!

 
indingo   2017. 11. 18.

0

Helyes kis sorozat. könnyed humorral. Szeretem a rövid kis részeket, általában este nézem, amikor még nem álmos az ember, de 90 perces filmbe azért nem kezd bele.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Melissa McCarthy nagyszerű színésznő, van pár hasonlóan családi hangulatú sorozat amit kedvelek ez is ilyen. Aranyos és tényleg vicces, alpári beszéd nélkül is.

 
babsy88   2016. 08. 06.

0

Egyszer nézhető sorozat, faviccekkel teli, nekem annyira nem a stílusom.....

 
harnas1207   2019. 12. 28.

0

Gyengécske vígjátéksorozat, de a dagis poénok néha viccesek. Annyira azért nem, hogy ajánlani tudjam bárkinek is...

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

0

Melissa McCarthy a kedvenc színésznőm, de ebben a sorozatban egyszerűen fájdalmasan bugyuta karaktert kellett megformálnia. Nem is értem az egészet. Olyan sitcom szerűség. Nem értem ki szereti ezt. Kb semmi nem történik, csak fárasztó poénokkal tűzdelnek meg egy alacsony költségvetésű alapsorozatot.

 

Bár a sorozatban Cleo King alakítja Reno Wilson nagymamáját, valójában a színésznő csak 6 évvel idősebb Wilsonnál.

(rbernadett)