Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91
Filmadatlap
 
28
Szereplők
19
Vélemények
5
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

zseniális bár lehet hogy a nosztalgia is belejátdzik :)

 
mamiéstöti2   2018. 12. 11.

Az angol humort egyáltalán nem kedvelem, így ezt a sorozatot sem szeretem, már többször próbálkoztam vele, de nem tud lekötni.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 05. 13.

Ízig-vérig angol humorral ellátott remek kis sorozat

Nem áll hozzám közel az angol humor, de ez a sorozat még is megfogott és lekötött. Jó pár alkalom telt úgy el, hogy pár jelenet, részlet erejéig ültem és csak bámultam, majd adtam neki egy esélyt és miután megnéztem egy adott részt, már a „rabjává” váltam olyan pozitív benyomást keltett. Leszámítva, hogy nem mai a sorozat és ízig, vérig angol poénokkal bombáznak minket, olyan szintet megszerettem ezt a tévésorozatot, ami minden alkalommal leültet és leköt, ha szerencsém van nézni. Csodálkoztam, hogy egy tipikus angol humorra épített műsorról van szó, és még is milyen gyorsan megtudtam szeretni és azonosulni az egész angol stílussal. Mivel részenként 50 perc és elég rövid… 26 epizódot készíte... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

Alapjáraton nem kedvelem az angol humort mert ritkán ér célba nálam. Ez viszont szerintem veszett jó. Van egy kedvelhető egyszerű története amiben mókás pillanatok vannak.

 
Thibo84   2016. 07. 25.

Igaz, az angol humornak van egy sajátossága, amit sokan nem díjaznak, de akkor is, ezt a sorozatot nem lehet megunni.

 

Ezt a sorozatot, Csengetett, Mylord? címmel vetítik Magyarországon.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.