Elhunyt a Csengetett, Mylord? színésze, Frank Williams

90 éves korába elhunyt Frank Williams színész.

Halálának hírét családja közölte a nyilvánossággal a közösségi médiában. “Fájdalommal és sajnálattal közöljük, hogy szeretett barátunk, kollégánk és színészünk, Frank Williams ma reggel elhunyt. Majdnem 91 éves volt, és hálásak vagyunk az örömmel, nevetéssel és boldogsággal teli évekért, amelyekben oly sokaknak lehetett része. Köszönjük Frank!

Színészi karrierjét színházaknál kezdte, a továbbiakban pedig a Watford Palace Theatre-nél dolgozott. Frank Williams pályafutása során közel 135 produkcióban szerepelt, első filmes alakítása az 1952-ben megjelent Derby Day című produkcióban volt látható. 

További ismert szerepei a Ne hagyd magad, Pitkin!, a Dad's Army, A Rózsaszín Párduc bosszúja, a Csengetett, Mylord? című filmekben és sorozatokban láthatók.

Nyugodjon békében!

85 HÍRESSÉG, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETTÜNK EL

#1
Frank Williams

Frank Williams

szül. 1942. 04. 16. - elhunyt 2022. 06. 26.
South Shields, Egyesült Királyság
Frank Williams 1931. július 2-án született Hampstead, London, Angliában. Tanulmányait az Ardingly College Intézményben végezte. Filmes karrierjét 1953-ben a The Story of Gilbert and Sullivan című életrajzi filmmel kezdte. 1956-ban játszott az Abigail and Roger című tévéműsorban, aztán kisebb szerepet kapott 1958-ban megjelenő Én és... több»