Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
87

Kockafejek (2006)

The IT Crowd
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Érdekességek: Kockafejek (2006)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

Graham Linehan egy napon számítógép-szereplő szakembert hívott otthonába, aki finoman szólva sem jeleskedett a személyközi kommunikáció terén. A rendező elmondása szerint ez az eset inspirálta a sorozat megalkotásában.

(hp)
 

A Chanel 4 a megszokottól merőben eltérő módon vetítette a szériát. Már a tévéadás előtt egy héttel felöltötték az egyes epizódokat az internetre.

(hp)
 

Sosem derült ki, hogy a Reynholm Industries milyen elektronikai termékeket gyárt.

(hp)
 

Richard Ayoade-et a sorozat amerikai adaptációjában is Maaurice Moss szerepében láthattuk volna. A szériában egy teljes évadot rendelt be az NBC, azonban a csatorna akkori elnöke, Ben Silverman nem hitt a projekt sikerében, ezért még a forgatás előtt leállította a projektet.

(hp)
 

Noel Fielding a Zooniverzum - Állati kert! forgatási munkálatai miatt nem tudott szerep vállalni a Kockafejek 3. évadában. A sorozatban a szereplők azzal magyarázták a karakter hiányát, hogy skorbutos lett.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.