Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
87

Kockafejek (2006)

The IT Crowd
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Vélemények: Kockafejek (2006)

 
Deku   2017. 08. 22.

legújabb vélemény

Nagyon bejött ez a sorozat nekem, szeretem a kocka poénokat és bármit ami ehhez köthető. Kétkedve fogadtam viszont akkorákat lehet röhögni rajta, hogy az brutális.

 
beero88   2016. 01. 16.

Erősen az angol humor övezi a sorozatot ami néhol inkább fárasztó de szerintem nagyon eltalált sorozatot hoztak ki belőle a készítők. Szerethető karakterek és kellemes hangulat jellemzi.


 
bgnz367   2017. 04. 19.

Az angol humor nem szokott nálam bevállni. Viszont ez a sorozat totálisan lehengerelt. Levett a lábamról és a végére már sajnáltam, hogy csak ilyen rövidke ideig futott.

 
czigler.nora   2017. 08. 09.

Tipikus angol humor, amit még a Comedy bejövetelekor láttam néha-néha a csatornán. Szerintem nem volt rossz, én szerettem is ha ment, de magamtól nem biztos, h néztem volna

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

Nem feltétlenül vagyok oda az angol humorért, de az IT Crowd esetén kivételt kell tennem. Eszméletlenül vicces sorozat, minden részét imádtam. Tele van frappáns, jól eltalált poénokkal.

 
neeta92   2015. 06. 20.

Marha nagy vígjáték volt tele ütős kis poénokkal. Azért a TBBT-vel nem hasonlítgatnám de ez nem fontos. Számomra az is és ez is egy szuper alkotás. Ebben a tipikus angol humor van ami sokkal nehezebben emészthető sokszor. Viszont nekem nagyon bejött.

 
vinetty93   2016. 01. 07.

Oltári nagy egy vígjáték sorozat. Erősen érződik benne az angol humor az pedig csak javít a már amúgy is fényes helyzeten, hogy szerethetőek a karakterek. Azért nem egy Big Bang de nagyon imádtam ezt is.

 
Kedves   2015. 03. 19.

Mi lesz ha találkozik az angol humor a számítástechnikusokkal? Ez. Ez a két fickó, nagyon fáradt poénokkal árasztja el a sorozat részeit. Nekem nagyon tetszett.

 
nobody.zero   2015. 09. 20.

A kedvenc sitcomom volt, nagyon bírtak a karaktereket és a széria fanyar, angol humorát. Nálam ez simán lekörözte a Big Bang Theoryt, a főcím pedig egy életre beleégett az agyamba. Nagyon jól kitalálták, ötletes volt és humoros, Roy és Moss pedig számom minden idők egyik legjobb komikuspárosa a televíziós sorozatok között.

 
tomvétsz   2015. 05. 30.

De jó kis sorozat is volt az IT Crowd, kár, hogy búcsút kellett venni tőle, bár a Silicon Valley egy kicsit azért kárpótol, bár értelemszerűen nagyon más. Az angolok értenek ehhez a szatirikus műfajhoz, amit ez a széria is képviselt, de közben könnyesre röhögöd magad a poénokon. Ilyen színvonalas komédiákból sokkal többet is el tudnék viselni.

 
cosmik   2014. 11. 28.

Pontosan ilyen lenne az Agymenők, ha egy jó vígjátéksorozat lenne. Persze ezt csak így margóra jegyzem meg. Az IT Crowd elsősorban a hiteles karakterivel és az iszonyú erős humorával vett le a lábamról. Simán jár neki a kultikus státusz, akárcsak az eredeti Office-nak.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.