Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
1
Videók
54
 
ZeroHero   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

A discokorszak minden szepseget es szornyuseget hitelesen abrazolo film egy zsenialis Ryan Phillippe-vel es egy meg zsenialisabb Mike Myers-szel. Persze mellettuk voltak bulik, zenek, csajok, koko, hangulat, minden ami kell, de talan jobb mindenkinek, ha az emberiseg gyorsan elfelejti ezt a korszakot :D

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 01.

Sablonos, de érdekes

A disco korszak egy igazán izgalmas történet, nem véletlen, hogy ennyiszer megihleti a filmkészítőket. Főleg, hogy az 54 egy tényleg létező szórakozó helynek a pezsgését mutatja be, amelyben csak úgy hemzsegtek a hírességek, így az egyszerű, hétköznapi embernek presztízs kérdést jelentett, hogy ott töltse el az éjszakáit. Mondjuk ahogy a filmből ki is derül, egy átlagos embert nem engedtek be oda, mint ahogy például szegény Mark Ruffalo karaktere is kint maradt (nyugi, Mark, ma már biztos beengednének). El tudom képzelni, hogy a film nem túloz, ami a hely körüli botrányokat illeti: folyik az alkohol és a drog kereskedelem, nyíltan szexelnek a párok, és közben meg nagyban megy az adócsalás, ... több»


 
alexxx   2015. 07. 27.

Főleg Salma Hayek dobta fel számomra, egyébként minden szereplő fantasztikusan sokat tett hozzá ehhez az egyébként tök átlagos történethez.

 
M4T   2015. 07. 26.

A film egy olyan élethelyzetről, klubról szól, amibe senki sem szeretne beleveszni, ám mindenképpen szeretne belekóstolni. Ez a vonzereje ennek az egésznek.

A film összbevétele 16 574 731 dollár volt (imdb.com).

 

Az a hír járja, hogy Alec Baldwin is a Studio 54-ben dolgozott pincérként, de felmondott, mivel idegesítette a szex orgiák látványa.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Marc Christopher közel 5 évet töltött a disco korszak és a Studio 54 kutatásával, amíg teljes lett a forgatókönyv.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ryan Phillippe karakterét Tieg Thomasról mintázták, aki a legendás Studio 54-ben dolgozott 1977-től 1982-ig.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.