Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
66
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
1
Videók
Anna Paquin
Rob Brown
Sean Connery
Rob Brown
Sean Connery
Anna Paquin
 
Timon   2020. 01. 15.

legújabb vélemény

Legjobban az elején, ahogy a fordulatok lassan kezdenek felcsillanni,az volt számomra az egyik legérdekesebb rész. Forrester karaktere volt viszont a legérdekesebb benne. Egyébként a tanulságos,valamint nem mindennapi vázlatos megjelenítés is.A keményebb részektől eltekintve. 10/9

 
rbernadett   2015. 04. 21.

Emlékszem nagyon vártam annak idején ezt a filmet és az elsők között néztem meg a moziban. Aztán ahogy az ilyenkor lenni szokott, csalódtam benne. Egy kicsit a Good Will Huntingot kerestem benne, de nem találtam meg.


 
citizenfour99   2016. 03. 07.

Egyszernézős, lapos film. Látunk egy Sean Conery-t meg egy kosaras srácot, akik nagyon okosak, és díszből vannak könyvek a polcon, meg stb.. Persze aki nemlátta, nézze meg és döntsön szubjektíven. Én nem ajánlom.

 
drsolomon   2015. 06. 30.

A filmet túlságosan beharangozták, ezért nem hozott számomra akkora élményt, mint vártam. Persze, így is élvezhető, tanulságos film volt, csak valami hiányzott belőle.

A film összbevétele 80 049 764 dollár volt (imdb.com).

 

Gus Van Sant feltűnik cameo szerepben, mint könyvtári asszisztens, abban a jelenetben, amikor Jamal keresi Forrester könyvét, és a háttérben egy számítógép látható.

(rbernadett)
 

A forgatáson derült ki, hogy Sean Connery nem tud gépelni, így amikor Forrester kezét mutatják a billentyűkön, valaki más kezét láthattuk.

(rbernadett)
 

Rob Brown úgy kapta meg a szerepet, hogy tulajdonképpen csak azért ment el a meghallgatásra, hogy hátha ki tudja belőle fizetni a 300 dolláros telefonszámláját, nem akart színész lenni. Végül Gus Van Sant fantáziát látott a természetességében, és kiválasztotta Jamal szerepére.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.