Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
rbernadett   2015. 04. 21.

Emlékszem nagyon vártam annak idején ezt a filmet és az elsők között néztem meg a moziban. Aztán ahogy az ilyenkor lenni szokott, csalódtam benne. Egy kicsit a Good Will Huntingot kerestem benne, de nem találtam meg.

 
citizenfour99   2016. 03. 07.

Egyszernézős, lapos film. Látunk egy Sean Conery-t meg egy kosaras srácot, akik nagyon okosak, és díszből vannak könyvek a polcon, meg stb.. Persze aki nemlátta, nézze meg és döntsön szubjektíven. Én nem ajánlom.


 
drsolomon   2015. 06. 30.

A filmet túlságosan beharangozták, ezért nem hozott számomra akkora élményt, mint vártam. Persze, így is élvezhető, tanulságos film volt, csak valami hiányzott belőle.

Anna Paquin
Rob Brown
Sean Connery
Rob Brown
Sean Connery
Anna Paquin

A film összbevétele 80 049 764 dollár volt (imdb.com).

 

Gus Van Sant feltűnik cameo szerepben, mint könyvtári asszisztens, abban a jelenetben, amikor Jamal keresi Forrester könyvét, és a háttérben egy számítógép látható.

(rbernadett)
 

A forgatáson derült ki, hogy Sean Connery nem tud gépelni, így amikor Forrester kezét mutatják a billentyűkön, valaki más kezét láthattuk.

(rbernadett)
 

Rob Brown úgy kapta meg a szerepet, hogy tulajdonképpen csak azért ment el a meghallgatásra, hogy hátha ki tudja belőle fizetni a 300 dolláros telefonszámláját, nem akart színész lenni. Végül Gus Van Sant fantáziát látott a természetességében, és kiválasztotta Jamal szerepére.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.