78% 206 szavazat
A dadus

A dadus

The Nanny
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
9
Szereplők (9)
18
Képek (18)
1
Videók (1)
7
Érdekességek (7)
2
Díjak (2)
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás
Gigi  

Sorozat áttekintés

Fran Drescher
Fran Drescher
Fran Drescher
Fran Drescher
Fran Drescher
Fran Drescher
Madeline Zima
Fran Drescher
Fran Drescher
Madeline Zima
Fran Drescher
Fran Drescher
Fran Drescher
Fran Drescher
Madeline Zima
Fran Drescher
Fran Drescher
Fran Drescher

FILMINFÓ

Fran Fine (Fran Drescher) csupaszív, életvidám ifjú hölgy, aki egyszerre veszíti el hűtlen szerelmét, egyben főnökét, s ezzel együtt az állását is. A sors egy véletlen folytán Maxwell Sheffield (Charles Shaughnessy), a gazdag özvegyember házába vezeti, ahol még aznap dadusként munkába áll. Közvetlen természete és őszinte szeretete miatt hamarosan megkedvelik a gyerekek is.

Premier: 1993.11.03.
 
2022.12.24 Eastern79

legújabb vélemény

Könnyed kikapcsolódás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A gyönyörű Fran Drescher mára már kultikus sorozata könnyed és pimasz humorával azonnal levett a lábamról, Niles és Yetta Nagyi beszólásai pedig szállóigévé váltak. Nem lehet nem szeretni, kedves és valóban szórakoztató sorozat

0
 
2017.08.23 Deku

Nekem ez a humor nagyon bejött, elegáns és könnyed minden sablontól mentesen. A története szintén ilyen lett, egyszerű de mégis nagyszerű. Nálam nagyon bejött.

1
 
2015.01.23 babsy88

Vidám néhol erőltetett humorú vígjáték. Jól megszokott karakterek, a zárkózott özvegy és visszafogott dadus melyek szerelméről mindenki tud csak éppen ők nem. Fran nevetése a sorozat védjegye.

0
 
2017.01.21 Gigi

Szerettem ezt a sorozatot, főleg Niles és C.C ugratásait. Bár nem minden évad egyformán szórakoztató, de vannak benne tényleg nagyon jól sikerült részek. Aranyos, kedves, jó humorú sorozat.

0
 
2017.09.29 SzFa

Szerintem vicces, aranyos sorozat. Egy hibája van hogy a Fren hangja igazán idegesítő, de ettől függetlenül is élvezetes sorozat. A történet és a szereplők alakítása is elég jó.

0
 

Ann Morgan Guilbert mindössze 5 évvel idősebb a lányát alakító Renée Taylornál.Szerző: rbernadett

#1
 

A sorozat 5. évadjában Lauren Lane és egyaránt állapotosak voltak. Szerző: rbernadett

#2
 

Whoopi Goldberg, Coolio, Rosie O'Donnell, Rita Rudner és Steve Lawrence kétszer is vendégszerepeltek a sorozatban, egyszer egy kitalált személyt, egyszer pedig saját magukat alakították. Szerző: rbernadett

#3
 

A dadus inkább egy családi vállalkozás volt, mint bármi más, tekintve, hogy Fran Drescher produkciós vállalata számos barátot és hozzátartozót alkalmazott a fő-, és mellékszerepekben, valamit a stábban. A sorozatban szinte semmi említésre méltó változás nem történt annak 6 éve alatt, ezért is alakulhatott ki olyan kellemes munkakörülmény a forgatásokon. Szerző: rbernadett

#4
 

C.C. teljes neve Chastity Claire, ami a sorozat záróepizódjából derül ki. Szerző: rbernadett

#5