Aquaman 2: Jason Momoa új gyúrós videóját nézi mindenki az Instagramon (videó)

Úgy tűnik, nem Chris Hemsworth az egyetlen Hollywoodban, aki az utóbbi időszakban eszement edzési programmal készül egy forgatásra, ezúttal ugyanis Jason Momoa mutatta meg az izmait.

A színész meglehetősen mozgalmas időszak előtt áll, a napokban debütált az Édes kislányom, a mai nap folyamán érkezik a See második évada, az Aquaman 2 munkálatai pedig már gőzerővel zajlanak.

Momoa-nak nemrégiben azzal sikerült felborzolni a kedélyeket, hogy elárulta, a folytatásban az eredeti képregényekhez hűen szőke frizurával láthatjuk Aquamant, ezúttal pedig azt is megmutatta, hogy hősünk bizony izomtömegnek sem lesz híján.

A produkcióval kapcsolatban korában James Wan jegyezte meg, hogy kissé sötétebbre veszik majd a hangulatot, a rendező legalábbis végre egy kicsit otthonosabb vizekre evez azzal, hogy egy “kis horrort” is beemel a történetbe.

Momoa videóját mostanáig egyébként közel félmillióan kedvelték, illetve csaknem két és félmillióan nézték meg. Egy biztos, hogy az Aquaman 2 a DC egyik legnagyobb várományosának számít, ami az első rész sikere után talán kevésbé meglepő.

A premierre azonban még egy ideig várnunk, hiszen a film a tervek szerint 2022. decemberében kerül majd a mozikba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés