Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
95%

See (2019-2022)

See
Filmadatlap
 
38
Szereplők
4
Vélemények
19
Képek
6
Videók
See

Galéria (19)

Jason Momoa

Videók (6)

 
Robinson76   2020. 12. 05.

legújabb vélemény

1
Egy vak barbár a láthatatlan jövőben

Egyedi történet, amely a jövőben játszódik, mégis amolyan barbár, őskori köntösbe van csomagolva. Már a nyitány és a harci jelenet levett a lábamról, aztán szép lassan kitárul a világ, és nem okoz csalódást. A látvány, a díszletek és a tájak lenyűgözőek, a színészi játék és a mozgáskoordináció is teljesen rendben van. A történetet megfontoltan mesélik a készítők, majd akadnak benne nagyobb ugrások, hogy aztán a végére felgyorsuljanak az események. Kell hozzá ugyan némi türelem, de a hangulata és a látvány kárpótol ezért, a történet pedig egyfajta gondolatébresztőnek is megteszi...

 
Orosz István   2019. 11. 12.

1
Az év legnagyobb meglepetése!

Szerintem az év legnagyobb meglepetésével rukkolt elő az Apple. 21. Század után vagyunk, középkori stílussal. A sorozaz egyszerűen zseniális. Nagyon jó szereplő válogatás, nem hetköznapi sablon sztori. 10/10

 
jfruzsi97   2020. 09. 25.

0

Nagyon jó sorozat, ez is azok közé tartozik nálam amit ledaráltam volna egyből. Látvány világ, a sztori, a "különleges" képességek és ahogyan azokat használják. Nagyon jó!

 
iq.csabi   2020. 03. 16.

0

Eszméletlenül jó sorozat, ki merem jelenteni, hogy hibátlan! Nagyon igényes és látszik rajta, hogy nagy költségvetésű. A történet nagyon érdekes, Momoa pedig erre a szerepre született. Fantasztikusan jó, alig várom a 2. évadot!

 
November elsejével az Apple is becsatlakozott a streamingpiacra olyan saját gyártású sorozatokkal, mint a The Morning Show, a Dickinson, vagy a For All Mankind. Az Apple TV+ tartalmai közül nagy hype-ot azonban a Jason Momoával fémjelzett See kapott erős szereplőgárdájának és világvége-koncepciójának köszönhetően. több»