HBO Max: Jason Momoa motoron szeli át az USA-t, itt az On the Roam előzetese

Jason Momoa az utóbbi években Hollywood egyik legnagyobb sztárjává nőtte ki magát. És láthatóan szereti is, amit csinál!

A DCEU-ban Aquamanként és a Halálos iramban 10-ben első, igazi rosszfiú karakterét alakítva, valamint  a Dűne franchise-ban betöltött szerepe mellett a hawaii színész/alkotó időről-időre forgat ezeknél a szuperprodukcióknál jóval kisebb független projekteket is.

Momoa a televízióban is nagyon aktív. Miután meghatározó karakter volt a Trónok harca első évadában (ezzel igazán beindítva karrierjét), Momoa a The Red Road, a Frontier/Az északi határvidék és legutóbb a Seecímű sorozatokban is szerepelt.

Az ilyen hatalmas szórás - egyik - előnye, hogy ha nem sikerül olyan jól az egyik projekt, nem olyan nagy gond (már, akinek), mivel máris a tervezési vagy akár a megvalósítási fázisban van a következő. Így volt ez a hamarosan debütáló Csavargások című dokuval is.

Észak-Amerikában a nyolc részes sorozat kizárólag a helyi Max streaming szolgáltatáson (korábban HBO Max) lesz elérhető. Az első két epizód 2024. január 18-án érkezik (pontos magyar dátumot még nem tudunk, de valószínűleg nálunk is befut a hónap folyamán). Ezután minden héten további két rész következik.

Miről is szól majd a műsor?

Az On The Roamban nem hírességeket láthatunk majd, mármint Momoa-n kívül. A színész inkább hétköznapi embereket mutat be, akik teljesen elmerültek a munkájukban, és művészeti formává emelték azt.

Az aktuálisan bemutatott ember lehet épp gitárgyártó, képzőművész vagy egy olyan szerelőcsapat, akik a szokásos motorkerékpárokat chopperré fejlesztik. Úgy tűnik, Momoa egy ideje ismert néhány személyt, akiket most meglátogatott. Másokról barátain vagy kollégáin keresztül szerzett tudomást és elindul, hogy megismerje őket, szenvedélyeiket és mindennapjaikat.