A Netflix bemutatja: Már látható Jason Momoa új akció-thrillerje

Beckett mellett a hónap másik nagy dobásának Jason Momoa új filmje, az Édes kislányom ígérkezett, mely sem a nézőket, sem a kritikusokat nem győzte meg.

Már a Netflixen az elsőfilmes Brian Andrew Mendoza akció-thrillerje Jason Momoa főszereplésével.

A film főhőse egy férfi, aki bosszút esküszik, hogy igazságot szolgáltasson azoknak, akik felelősek a felesége haláláért, és hogy megvédje az embert, aki mindennél fontosabb számára, a kislányát.

A filmhez 2019 júliusában csatlakozott Jason Momoa, aki a főszerep mellett producerként is kivette a részét a munkálatokból. A forgatás az év novemberében kezdődött meg Pittsburgben, Pennsylvania államban, majd 2020 februárjában ért véget.

Az Édes kislányom finoman szólva sem győzte meg a kritikusokat, a thriller a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon mindössze 18 százalékon áll, míg a hazai nézők 52 szavaz alapján a Mafab.hu 55 százalékosra értékelték. 

Ha kíváncsi vagy a filmre, mely jelenleg vezeti a Netflix nézettségi listáját Magyarországon, nézd meg az előzetest idelent, ha pedig kedvet kaptál hozzá, csak látogass el ide kattintva az Édes kislányom mafabos adatlapjára, ahol a ‘Lejátszás a Netflixen’ mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streaming szolgáltatónál.

akció | dráma | thriller

Egy gyászoló férj elhatározza, hogy megleli az igazságot halott felsége ügyében, miközben igyekszik megóvni a kislányát. több»