55% 77 szavazat
A srác nem jár egyedül

A srác nem jár egyedül

He's All That
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
22
Szereplők (22)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum

FILMINFÓ

Egy népszerű diáklány elfogad egy kihívást: a szalagavató királyává varázsolja Cameront, az iskola lúzerét.

(Filmbarbár)

Rendező: Mark Waters
Forgatókönyvíró: R. Lee Fleming Jr.
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021 | Netflix (2021.08.27.)

Hol nézheted

Addison Rae
Tanner Buchanan
Addison Rae
Tanner Buchanan

KULCSSZAVAK

 
2021.10.12 Szilonka

legújabb vélemény

Borzasztóan gyenge volt. Tipikus amerikai tinifilm. Semmit se tudnék kiemelni belőle, ami tetszett.

1
 
2021.08.27 e-batta

Gyenge másolat

Nem szoktam ilyet javasolni, de most kénytelen vagyok: ne nézzétek meg az eredeti hanggal, mert siralmas. Mintha utószinkronizálták volna a teljes filmet, és a hangkeverőnek megszaladt az ujja. Sótlan, felolvasás-szerű hangsúlyok másodperces elcsúszással. Nem, nem a felirat csúszik, hanem a hang. A magyar szinkron ehhez képest fényévekkel jobb, de sajnos az sem segít a filmen. Egyedül Matthew Lillard miatt érdemes végignézni (igen, ő is szerepelt az eredeti változatban, nemcsak Rachael Leigh Cook), de mivel csak nagyon ritkán bukkan fel, helyette gyönyörködhetünk néhány csodás paripában. RLC amúgy szintén csak jelzésértékűen van jelen, és semmit nem kell csinálnia, szóval aki a nosztalgiafaktorra vágyik, az ne ezen a filmen próbálja beszerezni a napi adagját! Én szóltam.

1
 
2021.08.27 HE7EDIK Nézhetetlen

Tökéletes példája mindez annak, mennyit korcsosult a filmgyártás és a fiatalság 1999 óta. Az eredeti film meggyalázása, nézhetetlen hulladék Barátok közt szintű színészekkel. Rachael Leigh Cook pedig mára itt tart. Pont itt.

0
 
2021.09.01 Klàri

Nagyon aranyos film, imádtam. Jobban tetszett, mint a régi verzió.

0
 

Ez a film az 1999-es She's All That (nálunk A csaj nem jár egyedül) újradolgozott és megfordított változata. Érdekessége, hogy annak a bizonyos 1999-es résznek több szereplője is felbukkan benne, például Matthew Lillard, aki ezúttal iskolaigazgatót alakít, és Rachael Leigh Cook, aki az eredetiben főszereplő, az újban meg a kulcskarakter édesanyja. Szerző: Harper

#1