Mi ez a lebilincselő thriller, ami berobbant a magyar Netflixen?

Újabb hétvége, újabb debütáló filmek a Netflixen. Ezen vagyunk túl és egy újabb villámsikeren is, mivel akadta egy újdonság a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában, amire valósággal rácsaptak a nézők. És ráadásul ezúttal úgy tűnik, hogy nem csak az újdonság varázsa repítette az említett alkotást a nézettségi toplista élmezőnyébe, hanem a minőség is.

Az újdonság a Mike Barker és Neasa Hardiman közös rendezésében készült Cserben hagyva. A thriller története bár elsőre klisésnek tűnhet, valójában a jelek szerint igen csak jól sikerült. A sztori főhőse egy mindenre elszánt férfi, aki nemrég veszítette el a feleségét egy autóbalesetben. Csakhogy őt nem hagyja nyugodni az eset és úgy érzi, valami sokkal sötétebb áll a dolgok hátterében puszta tragikus véletlennél. Saját nyomozásba kezd, ami akár veszélyes titkokra deríthet fényt.

A film a mögöttünk hagyott hétvégén debütált a Netflix kínálatában és, ahogy az ilyen újdonságoknál lenni szokott, azonnal rácsaptak a nézők. Ez pedig azt eredményezte, hogy a Cserben hagyva szinte azonnal az összesített nézettségi toplista élmezőnyében találta magát. Jelenleg a második legnézettebb műsornak számít beleértve a filmeket és sorozatokat egyaránt.

Sokszor láthattuk már, hogy attól, hogy egy filmet mindenki megnéz, az még nem garantáltan jó is. Most viszont úgy tűnik, hogy más a helyzet. A Rotten Tomatoes oldalán még ugyan hivatalos kritikai összesítés nincs, viszont a nézők értékelései alapján a tetszési indexe 91 százalékon áll. Itt a Mafabon is imádják az olvasók, ami a 87 százalékos mutatója is jól tükröz.

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Egy férfi boldog élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére fordul, amikor felesége egy rejtélyes autóbalesetben életét veszti Tel-Avivban. A férfi eltökélt, hogy az ügy... több»