Nem csak sorozatok között van új kedvenc a hazai netflixelők körében, hanem filmek közt is. Az utóbbi napokban erőre kaptak az animációs filmek, ugyanis a legnagyobb streaming szolgáltató nézettségi toplistáján két ilyet is találunk. Igaz, egyik sem a Netflix saját gyártású műsora, de most mindenki ezekre van rákattanva.

Az életteli Vivo egy kifejezetten a fiatalabb korosztály számára izgalmas családi mozi. Főhőse egy apró farksodró (avagy kinkaju, ami egy igen ritka mosómedveféle, bár ránézésre inkább egy makihoz hasonlít), Vivo, aki imádja a zenét. Hétköznapjait Kubában gazdája és barátja, Andres oldalán éli, akivel rendszeresen dalra fakadnak. Ám egy nap Andrest egy levél Miamiba szólítja, Vivo pedig vele tart, amiből persze egy nagy kaland kerekedik.

Az életteli Vivo nem tartozik ugyan a legjobb animációs filmek közé, de mindenképpen megérdemel egy estét. Az igen hányattatott sorsú produkció (jó tíz év volt, mire több stúdiót megjárva végül megszülethetett) a Rotten Tomatoes oldalán a kritikusoktól 87, a nézőktől 74 százalékot kapott. Nálunk, itt a Mafabon is 68 százalékos tetszési indexet birtokol jelenleg. A Netflixen viszont most a negyedik legnézettebb műsornak számít.

A másik animációs film, ami jelenleg a toplista második helyén tanyázik, egy sokkal ismertebb alkotás. Ez A kis kedvencek titkos élete 2, amely napokig a toplista élén trónolt, míg nem jött a Cserben hagyva sorozat és letaszította onnan.

Minden említett címet egyenesen a mafabos adatlapokról is elindíthatsz a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.