Elérkezett az ünnepi szezon, és vele együtt egy új szuperhős karácsonyi különkiadás. A Kiskarácsony, Batkarácsony visszarepít minket Gotham City-be, hogy egy, a megszokottnál könnyedebb történetet nézhessünk meg a Sötét Lovagról.

A szuperhősök túlkínálatával a DC Entertainment és a Prime Video új irányt vett ebben a filmben. A rendező, Mike Roth, korábban olyan ikonikus animációs sorozatokat készített, mint a Parkműsor (2010) és a Camp Lazlo! (2005). Ez a film Batman fiára, Damian Wayne-re összpontosít, aki a képregény franchise egy népszerű karaktere. Bruce Wayne és Talia al Ghul fiaként Damian ebben a filmben fiatal fiúként jelenik meg, aki csatlakozni szeretne az apjához a bűn elleni harc világában.

A Kiskarácsony, Batkarácsonyban Damian Wayne-nek meg kell védenie Gotham City-t a legismertebb bűnözőktől, akik el akarják rontani a karácsonyt. Ehhez a csoporthoz tartozik a Joker, a Pingvin, Poison Ivy, Mr. Fagy és Bane. 

Az Amazon Prime Video hivatalos leírása szerint: "Amikor a fiatal Damian Wayne egyedül találja magát a családi házban a karácsony estén, át kell változnia 'Kis Batman'-né, hogy megvédje otthonát és Gotham City-t a zsiványoktól és szuperbűnözőktől, akik el akarják pusztítani az ünnepeket." Damian felfedezi a ház alatti hatalmas Batcave-t, és egy kifejezetten neki készült különleges öltönyt talál. Damian aztán körbejárja Gotham City-t, hogy megállítsa a gonosztevőket abban, hogy elpusztítsák a karácsonyt. A trailer szerint a végső csatában Batman visszatér Damian oldalára, hogy segítsen neki a Joker elleni harcában.

Ha szívesen megnéznéd a filmet, és rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Amazon Prime gombra kattintani.

akció | animáció | kaland

A kis Damian Wayne szembeszáll az ellenséggel a városában, miután egyedül találja magát a Wayne Manorban. több»

Rendező: Mike Roth