Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
78%
Filmadatlap
 
68
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Vélemények: Parkműsor (2009)

 
Romeo123456   2020. 09. 08.

legújabb vélemény

0
Vélemény

Csak azért regisztráltam, hogy írhassak azoknak a fiataloknak akik ellátogatnak erre az oldalra mielőtt elkezdik nézni a sorit. Ne tanakodj hogy elkezdd e nézni vagy sem csak tedd meg. A Parkműsor a kedvenc sorim hiszen fergeteges humorú igazán megszerethető szereplőkkel és történettel. Tetszik, hogy nagyon sok élet helyzetet feldolgoz. Gondolok itt a szerelemre és a munkára. Persze nem követendő példa, de kikapcsolódásra a legalkalmasabb.

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Szerintem nagyon alpári a stílusa ami számomra nem tetszetős, ezzel az erővel bármiből lehet humort készíteni. Van egy ízlés határ amit ez a sorozat bőven átlép. Nem kedveltem.


 
Thibo84   2019. 05. 27.

0
Felnagyított problémák

Nem egy gyerekeknek való műsor. Van egy érdekes stílusa, és a legkisebb, a legapróbb problémákból a legkolosszálisabb világvégi gondok lesznek. Gondolok itt példának okáért arra, amikor szívességet kérnek egymástól és Mordecai nem akarja megtenni, a ... teljes kritika»

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Sokan lehordják ezt a mesét, pedig nem is olyan rossz..vagyis rossz csak nem annyira. Néha átjön a humor és nagyokat röhögök az adott jeleneteken, de legtöbbször azt gondolom, hogy ez azért tényleg semmi. De tényleg, semmi mondanivalója nincs.

 
Megamovie   2016. 02. 22.

0

A sorozat középpontjában Mordecai a kék szajkó és Rigby a hiperaktív mosómedve áll,akik parkőrök.Ebben a sorozatban azt tartom a zseniálisnak hogy minden egyszerű kis dologból valami iszonyatosan abszúrd és szórakoztató egyveleget tud kihozni ilyen epizódok pl:VHS,zsákolj,grántotta.

 
Baleszmode   2017. 07. 11.

0

Persze,sokan szapulják hogy "alja humor,logikátlan,és nem vicces."Ez nem igaz.Végtelenül őszinte,a folytatásra legyen annyi hogy film is készült belőle és eszméletlen jó.Ki van érdemelve a 96 pont.:)