Tökéletes film. Megérdemelten kapta az Oscar díjakat. A trilógia mindhárom darabja egy tökéletesen megalkotott egész részei. A Pelennor-mezei csata a kedvenc csatajelenetem. Egyszerűen zseniálisan csinálták meg. A történet, a karakterek , a látvány pedig magával ragadja az embert.
Minden évében újra megnézem a 3 részt, annyira imádom. Az utolsó rész a nagy csatával hatalmasra sikerült, Peter Jackson mind a 3 órát kitölti izgalommal, nincs benne felesleges szócséplés, a király önmagára találása, a gonosz legyőzéséhez szükséges ... Több
Régen sosem kötött le, de most megkíséreltem végig nézni a trilógiát. Egyedi és sajátos hangulatú film, igencsak hosszan, és részletesen taglalva. A színészek és a zenék és jók, a cselekmény dinamikus.
Zseniális alkotás. Egyszerűen megunhatatlan, akárhányszor is nézzük meg, mindig nagy örömmel, illetve csodálkozással követjük nyomon ezt a remekművet. A színészi játék is valami fenomenálisra sikeredett.
Méltó befejezés. Csodálatos képi világ és egy nagyon jó történet ötvöződik. Ha most kellene megrendeznie Peter Jacksonnak, kiváncsi lennék, mit hozna ki belőle.
Zseniális minden része, ugy ahogy van tökéletes. Azt hiszem nincs olyan ember, aki ne látta volna a Gyűrűk ura minden részét. Valaki vagy szereti az ilyen jellegű filmeket, vagy nem. De részemről egyszerűen megunhatatlan, és felejthetetlen élmény volt megnézni!!
A Gyűrűk Ura trilógia utolsó része lett a legnagyszerűbb. Nagy csatajelenetek, legszebb látvány világ és a már jól ismert szereplőbrigád. Szerencsére az egyik trilógia amit nem hogy rontottak volna fokozatosan hanem jobbá és végül nagyszerűvé tettek.
Talán a legjobb rész a triológiából. Ez a rész is, mint a másik kettő hihetetlenül látványos, hangulatos és nagyszerű a története. Sajnos nem moziban láttam, de amint ismét adni fogják (már ha fogják), mindenképpen megnézem ott is.
A film szerintem nagyon jóra sikeredett, a leírásnak megfelelő. A szereposztással is minden renden van, szerintem nagyon színészek alakítják. A filmet csak ajánlani tudom, garantált az unalommentes időtöltés.
Harmadik részhez képest a széria legjobbja. Számomra a legkedvesebb darab és a Top 5 filmjeim között szerepel. El sem tudom képzelni,hogy a Gyűrűk ura sorozatot bárki 'szarnak' nevezze. Az olyan egész egyszerűen nem ért a filmekhez.