Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
29
Képek
9
Videók
Max
 
Thibo84   2019. 05. 30.

legújabb vélemény

Megható történet, amint a fiú és a kutya összebarátkoznak, majd a négylábú végül a családot is összehozza. Azért, hogy ne legyen annyira érzelgős, egy kis akciót is bele vittek. Ugyan akkor a film jó példája a bátorságnak, az összetartásnak és az igaz barátságnak. Na meg helyet kap benne a szerelem is.

 
HercegPeter   2017. 05. 17.

Nem valami nagy durranás, egy átlagos családi film. Semmi extrát nem mutat, elég kiszámítható és a színészi játék sem túl meggyőző (1-2 kivétellel). A kutyás filmek rajongóinak biztos tetszik, de ebben a műfajban is vannak ennél sokkal jobb alkotások. Ha már családi filmet akartak csinálni, akkor talán a lövöldözős részt kihagyhatták volna és a rosszfiúk is lehetettek volna kicsit bénábbak. Vagy csinálják drámára, de akkor nem komolyabb hangvételű filmet kell csinálni. Így, hogy vegyítették a kettőt, nem lett túl fényes alkotás. Mindenképpen a fiatalabbaknak ajánlom, a kicsit érettebb korosztály már nem fogja annyira díjazni.


 
norbi0102   2016. 02. 10.

Aranyos,családi film egy hihetetlenül okos és értelmes kutyáról aki hatalmas változást hoz egy család életébe.Tetszett ahogy mutatták,hogy nő fel a kutya és hogy lesz egyre nagyobb kedvenc.

 
ellcrys89   2016. 02. 04.

Az ilyen és ehhez hasonló filmekre tudom azt mondani, hogy aranyat ér. Mind a zene mind pedig maga a története a filmnek lehengerlő volt. Korrekt az ilyen film, ami teljesen magába varázsolja a nézőjét.

 
Lost Silver Book   2016. 10. 02.

Ez egy teljesen átlagos film. Egy lötyögőre tervezett délutánra javasolnám, mert kiszámítható és klisés és nincs benne poén sem. A rosszak cselekedetei és a jók reagálásai eléggé kiszámíthatóak. Gyerekeknek biztosan izgalmas, felnőttnek nem ajánlom. Azonban van benne szomorú pillanat, amit nem tudom, hogyan élnek meg a mai gyermekek. Egyszer nézős film.

 
Kyrara   2015. 10. 27.

Nekem nagyon tetszett. Könnyű kis délutáni filmnek teljesen jó, egyetlen egy klisé volt benne ami nagyon nem kellett volna bele, de egyébként egy kellően érzelmes illetve fordulatos film. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Jay Hernandez
Thomas Haden Church
Thomas Haden Church
Dejon LaQuake
Mia Xitlali
Lauren Graham
Lauren Graham
Thomas Haden Church
Lauren Graham
Jay Hernandez
Dejon LaQuake
Mia Xitlali
Lauren Graham
Thomas Haden Church
Thomas Haden Church
Lauren Graham
Thomas Haden Church
Lauren Graham

A film összbevétele 43 967 255 dollár volt (imdb.com).

 

A film végén látható képek a National Geographicnak a "The Dogs of War" című cikkéből származnak.

(Thibo84)
 

A Maxet játszó kutyát a való életben Carlosnak hívják. A kaszkadőr jelenetekben öt kutya helyettesítette: Jagger, Pax, Dude, Pilot és Chaos.

(Thibo84)
 

Max a 2015-ös Az Almanach-projekt filmben is szerepelt.

(Thibo84)
 

A film 26 kutyának és 25 kutyavezetőnek állít emléket, akik 2003 óta Amerika szolgálatában hunytak el.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.