88% 144 szavazat
A menedék

A menedék

Ostwind
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
12
Képek (12)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A nyári táborról szőtt álmok szertefoszlottak! A tizennégy éves Mika (Hanna Höppner) megbukott az iskolában, így szülei (Nina Kronjäger és Jürgen Vogel) azzal büntetik, hogy a nyarat szigorú nagyanyja (Cornelia Froboess) méntelepén tanulással kell töltenie. Mika azonban Sam, a lovászfiú mellett, aki nem tudja róla levenni szemét, még valamit felfedez, ami felkelti érdeklődését: Szélvihart, a vad és szilaj csődört. Még a tehetséges díjugrató, Michelle (Marla Menn) vagy a nagymama sem képes az állatot betörni. Mika elhatározza, hogy szerencsét próbál, és éjszaka belopódzik Szélvihar istállójába. Ezzel kezdetét veszi szokatlan barátságuk, amely során Mika felismeri, hogy képes a lovakkal beszélni. Sikerül vajon ezzel a képességgel Szélvihart megszelídítenie?

Ország: Németország
Premier (HU): 2014.02.22.
 
2020.01.05 Rotzsáp Zoltán

legújabb vélemény

Kiváló alkotás

Nagyon tetszett a film, gyönyörű tájak, szép lovak, egyszerű de nagyszerű színészi alakítás. Kicsit hihetetlen a történet, hogy ember és állat így egymásra talál, de bizton állíthatom, hogy van ilyen. Nagyon tetszett a családi szál is benne, ahogy anya-gyermek nagymama-unoka (nagypapa- unoka) viszont ábrázolták, bizony vannak ilyen családok! De jó is lenne, ha ilyen könnyedén meg tudna változni az emberek véleménye, ha az előítéleteteinket ilyen könnyen félre tudnánk tenni.

0
 
2015.11.23 grigoriy1rem

Odáig még nagyon is tetszik, ahogy ez a film meg van csinálva. A felvétel, a környezet. De igazából annyira erőltetett a történet, illetve a romantikus szál, hogy kín volt nézni.

0
 
2016.11.02 anonym

Aki szereti az állatos, lovas filmeket, annak tetszeni fog. Máskülönben itt-ott próbál vicces is lenni, de mivel ez egy német film - már bocs - nem igazán sikerül neki.

0

A film összbevétele 6 626 314 dollár volt (imdb.com).

#1