Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
20
Szereplők
Vélemények
20
Képek
4
Videók
Mélanie Laurent
Mélanie Laurent
Daniah De Villiers
Daniah De Villiers
Langley Kirkwood
Daniah De Villiers
Daniah De Villiers
Daniah De Villiers
Daniah De Villiers
Daniah De Villiers
Daniah De Villiers
 

Daniah De Villiers és Ryan McLennan három éven át heti háromszor két-három órát töltöttek azzal, hogy megtanulják, miként dolgozzanak egy oroszlán közelében, illetve hogyan teremtsenek biztonságos kapcsolatot az állattal.

(hp)
 

Gilles de Maistre eredetileg tervezett folytatást a filmhez, azonban végül elvetette az ötletet, mivel ehhez arra lett volna szükség, hogy a Miát alakító Daniah De Villiers és az oroszlán között folyamatos kapcsolat álljon fenn. Ennek híján azonban igen veszélyes lett volna a forgatás.

(hp)
 

A film forgatása két és fél év alatt zajlott, mivel hamar kiderült, hogy lehetetlen lett volna több, különböző korú oroszlánnal forgatani. Gilles de Miastre azt szerette volna, ha valódi kapcsolat alakul ki a főszereplő, Mia és az oroszlán között, ez pedig csak akkor lehetséges, ha az állat már kölyökkorától a lány közelében nevelkedik.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.