83% 73 szavazat
A róka és a gyerek

A róka és a gyerek

Le renard et l'enfant
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
14
Szereplők (14)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
turjild  
Bertille Noël-Bruneau
Bertille Noël-Bruneau
Bertille Noël-Bruneau
Bertille Noël-Bruneau
Bertille Noël-Bruneau
Bertille Noël-Bruneau
Isabelle Carré

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy őszi reggelen az út kanyarulatában egy kislány meglát egy rókát. Minden félelmét elfeledve és elbűvölten mer közeledni hozzá. Egy pillanatra eltűnnek a gyermeket és az állatot elválasztó korlátok. Ez a legcsodálatosabb és legmesésebb barátság kezdete. A rókának köszönhetően a… Több


Ország: Franciaország
Premier (HU): 2008.04.03.
Forgalmazó: ADS Service
 
2022.01.16 turjild

legújabb vélemény

Kedves mesefilm az ember és az állat kapcsolatáról és egy gyermek útkereséséről, bátorságáról. Szépen mutatja meg ezt a különös, belső világot. Elgondolkodtatott, hogy tényleg húzódik egy határ ebben a kapcsolatban, de vajon hol?

0
 
2017.02.05 hszpp

Gyönyörű történet,hihetetlen helyekkel. Csodás alakításokkal,s szebbnel szebb állatokkal, helyszínekkel. Mindenkinek kötelezővé tennem, nagyon jol kikapcsol:)

0
 
2015.02.17 quentin

Na, ez az a film biztos, hogy kicsiknek, nagyoknak, fiataloknak és időseknek biztos, hogy tetszeni fog. :) Nem csupán az egyszerű és kedves története miatt, hanem a gyönyörű képi világa és a jól megkomponáltsága végett is. Olyan kedves és élettel teli az egész.

0
 
2016.12.19 fester

Mintha egy dokumentumfilm igényével mutatná be a természetet. Sőt, mintha egy rejtett kamerás mozi lenne, annyira élethűek az emberek közötti, illetve az ember-állat közötti kapcsolatok ábrázolása.

0
 
2018.07.05 hcsilla

Az legszebb, legkedvesebb gyerekfilm, amit valaha láttam.

0
 

Összesen 10 róka "alakította" a rókát, Titus, Max, Tango, Bandit, Peche, Ziza, Chepper, Swannie, Scott, és Sally.Szerző: rbernadett

#1