91% 78 szavazat
Széltestvérek

Széltestvérek

Brothers of the Wind
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
12
Szereplők (12)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Lucas az anyja halála óta nem igazán él szerető otthonban. Apja elhidegült tőle és a gyászba temetkezett. A sors hirtelen egy különös feladat elé állítja Lucast, egy a fészkéből kitaszított sasfióka képében. Lucas titokban nevelgetni kezdi a fiókát egy idős vadász, Danzer segítségével. De ahogy… Több


Forgatókönyvíró: Joanne Reay, Otmar Penker, Gerald Salmina
Ország: Ausztria
Premier: 2015.12.24.
Jean Reno
Tobias Moretti
Manuel Camacho
Jean Reno
Manuel Camacho
Tobias Moretti
Manuel Camacho
Jean Reno
Manuel Camacho
Manuel Camacho
 
2017.12.23 Deku

legújabb vélemény

Nem hittem a szememnek, rémesen jó sztorija van és kegyetlenül oda vágott. Kötelező darab. Eszméletlenül erős és ütős lett ez a film. Igazi kuriózum! Természetesen mást nem is vártam el tőle hisz érződött benne az, hogy ez nem egy átlagos film lett. Ajánlom!

1
 
2017.03.09 Mirci

Gyönyörű ez a film, nagyszerűen van felvéve. A rengeteg totál plánnal, amiket én nagyon szeretek. Oké, Jean Reno egy kicsit furcsa ebben a szerepben, nem hiszem, hogy valami sok instrukciót kapott a rendezőtől, de szerintem így is a maximumot hozta ki a szerepből.

0
 
2016.03.04 cody0507

Vizuálisan tényleg egy nagy élmény ez a film. Viszont nem olyan fajsúlyos a története az egésznek. Nem is tudom hányszor láttam már vásznon ezt a mozit, csak egy kicsit más változatban. Annak, aki szereti a már-már dokumentumfilm-szerű mozikat, annak tetszeni fog.

0
 
2016.02.04 kuba.pal

Ez a film sokat próbál markolni, de keveset fog. Dicséretes, hogy mennyi mindent próbáltak belesűríteni a készítők, de Jean Renon játékán kívül engem más nem igen fogott meg.

0