Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
8
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2019. 02. 01.
Viszlát kutyus, otthon találkozunk!

Első látásra elcsábított a film előzetese (igen, állatos filmektől azért elég könnyen el tudok gyengülni), bár tény akkor még egyáltalán nem számítottam arra, hogy ilyen jellegű élményt fogok kapni tőle. Azt vártam, hogy kapok egy kedves kis kutyus-gazdi filmet, amelynek lesz egy kis drámai vonulata, de a hangsúly azért a játékon és a cukiságon lesz. Örülök, hogy az Egy kutya hazatér azért ennél jóval mélyebben markol a nézői szívekbe, s még ha vannak is hibái, garantáltan nem fog hidegen hagyni. Volt már állatos hazatalálós film, nem is egy, említhetném a klasszikusokat (Lassie, Benji) számomra azonban az egyik legemlékezetesebb az Úton hazafelé volt, amelyet megszámlálhatatlan mennyiségbe... több»

 
MMcFly2015   2019. 01. 26.
Úton hazafelé és a Lassie után szabadon...

Az Egy kutya négy élete c. film alkotói megmaradtak a bevált témájuknál, és egy újabb kutyás mozi került általuk a premierlistákra. Azt le kell szögezni, és szerintem az előzetesből is látszik, hogy ez egy gyerekbarátabb családi film, tényleg a legnagyobb kutyabarátot sem fogja lelkileg kikészíteni. Éppen ezért az Egy kutya hazatér egy tökéletes program családnak, bár a felnőtteknek szembetűnőbb lesznek a filmnek a hibái, de a gyerekeket biztos magával képes ragadni. A szereplők is elég egysíkúak, valaki vagy imádja a főszereplő Bellát, vagy az ellensége. Nincs átmenet. Amivel én nem tudtam kibékülni az a néhol vállalhatatlan CGI. A főszereplő kutya érzelmei még csak-csak, de mikor mellette ... több»


 
Attila   2019. 01. 10.

Nem is tudom, mit mondatnék erre a filmre, de annyi biztos, hogy nem győzött meg. A trailer szerintem minden lényeges elemet és fordulatot leleplez, ez egy jól ismert sztori, amiben semmi meglepő nem történik. Az Egy kutya hazatér tipikusan az a film, ami közben a néző mindig két lépessel a forgatókönyv előtt jár, ami eléggé le tudja rontatni az élvezeti értéket, és éppen ezért az érzelmi töltete sem jön át, mert jó előre tudjuk, mit is kéne éreznünk. Erre én legfeljebb egy gyenge közepest tudok adni.

 
Madácsi Andrea   2019. 01. 15.
gyengécske

Csak a gyerek miatt néztem meg, még ő is szenvedve nézte végig pedig csak 8 múlt. Szokásos cuki kutyi aki eltűnik, a vadonban barátra talál- elég bénán van megrajzolva a puma- majd 600km megtétele után hazatalál. A táj miatt érdemes megnézni amúgy elég harmat :( itthon is ráért volna megnézni

 
riki91   2019. 01. 31.
Aranyos

Nagyon araony filmről van szó, bár vannak benne érdekes megoldások a látváy technika terén.

Jonah Hauer-King
 
Az Egy kutya hazatér kiváló családi mozi, amely kortól és nemtől függetlenül invitálja a közönséget egy szívhez szóló, bűbájos, szerethető kalandra, amely hiányosságai ellenére is remekül ábrázolja az emberek és kutyák közötti elszakíthatatlan köteléket több»
 
És nem. Nem Lassie-nek hívják. Hanem Bellának. És az okozza a galibát vele, hogy pitbull-vér (is) csörgedezik az ereiben. Fáradtságos road movie-ja viszont azokat ragadhatja leginkább magával, akik azt sem tudják, ki az a Lassie. Vagy mindegy nekik, csak kutyás film legyen. több»
 
Azt nem tudom, hogy ilyen valóban létezik-e, de tételezzük fel, hogy vannak állatok, akik többszáz, vagy akár több ezer kilóméter távolságról is képesek arra, hogy hazataláljanak, és ebben az esetben szigorúan szorítkozzunk a négylábú kedvenceinkre. A filmet végigkísérik a kutyus világra rácsodálkozó, naív gondolatai, ami nekem nagyon tetszett, hiszen a készítők jól mutatták be az ebből fakadó játékosságot, amiből persze nem egy nagyon jó poén keredett végül. több»
 

Az Egy kutya hazatér W. Bruce Cameron azonos című 2010-es regényének adaptációja.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.