Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
NA
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
9
Videók
 
Attila   2019. 01. 10.

Nem is tudom, mit mondatnék erre a filmre, de annyi biztos, hogy nem győzött meg. A trailer szerintem minden lényeges elemet és fordulatot leleplez, ez egy jól ismert sztori, amiben semmi meglepő nem történik. Az Egy kutya hazatér tipikusan az a film, ami közben a néző mindig két lépessel a forgatókönyv előtt jár, ami eléggé le tudja rontatni az élvezeti értéket, és éppen ezért az érzelmi töltete sem jön át, mert jó előre tudjuk, mit is kéne éreznünk. Erre én legfeljebb egy gyenge közepest tudok adni.

 
MMcFly2015   2019. 01. 21.

Az Egy kutya négy élete c. film alkotói megmaradtak a bevált témájuknál, és egy újabb kutyás mozi került általuk a premierlistákra. Azt le kell szögezni, és szerintem az előzetesből is látszik, hogy ez egy gyerekbarátabb családi film, tényleg a legnagyobb kutyabarátot sem fogja lelkileg kikészíteni. Éppen ezért az Egy kutya hazatér egy tökéletes program családnak, bár a felnőtteknek szembetűnőbb lesznek a filmnek a hibái, de a gyerekeket biztos magával képes ragadni. A szereplők is elég egysíkúak, valaki vagy imádja a főszereplő Bellát, vagy az ellensége. Nincs átmenet. Amivel én nem tudtam kibékülni az a néhol vállalhatatlan CGI. A főszereplő kutya érzelmei még csak-csak, de mikor mellette megjelenik a rém gyenge minőségű puma, azért az hagy némi kívánni valót. A másik gyenge pont (felnőtteknek), hogy semmi újat nem láthatunk ezzel a történettel, ugyanis a Lassie és az Úton hazafelé típusú filmek sémáját követi, ami mindenki számára ismerős lehet gyerekkorából. A jelenetek szinte adják magukat, így nagy meglepetést nem igen tud okozni. A film címének hála a finálé is, a fejben előre megalkotott képet tárja elénk. A készítők egy (drámai) fordulattal sem próbáltak meglepni, pedig a fent említett előző film miatt, úgy gondoltam könnyfacsaró befejezéssel kínoznak meg. Összegezve a látottakat egy nem túl eredeti, de szerethető - aranyos kutyás kalandfilm, amit családias környezetbe nyugodtan megnézhetnek kicsik- nagyok egyaránt. Ezt a szerepet maximálisan betölti, így elítélni nem lehet.


 
Madácsi Andrea   2019. 01. 15.
gyengécske

Csak a gyerek miatt néztem meg, még ő is szenvedve nézte végig pedig csak 8 múlt. Szokásos cuki kutyi aki eltűnik, a vadonban barátra talál- elég bénán van megrajzolva a puma- majd 600km megtétele után hazatalál. A táj miatt érdemes megnézni amúgy elég harmat :( itthon is ráért volna megnézni

Jonah Hauer-King
 
Az Egy kutya hazatér kiváló családi mozi, amely kortól és nemtől függetlenül invitálja a közönséget egy szívhez szóló, bűbájos, szerethető kalandra, amely hiányosságai ellenére is remekül ábrázolja az emberek és kutyák közötti elszakíthatatlan köteléket több»
 
És nem. Nem Lassie-nek hívják. Hanem Bellának. És az okozza a galibát vele, hogy pitbull-vér (is) csörgedezik az ereiben. Fáradtságos road movie-ja viszont azokat ragadhatja leginkább magával, akik azt sem tudják, ki az a Lassie. Vagy mindegy nekik, csak kutyás film legyen. több»
 

Az Egy kutya hazatér W. Bruce Cameron azonos című 2010-es regényének adaptációja.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.