Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
14
Képek
6
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Shelby07   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Nagyon kedvelem a kutyás filmeket, és ez is egy nagy kedvencem. Nem ad semmi extra dolgot, vagy nagy szenzációt, egyszerűen csak aranyos és megható is egyben. Egy kellemes délutáni mozizáshoz tökéletes, szívet melengető film lett.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 02. 01.

a nap véleménye

Viszlát kutyus, otthon találkozunk!

Első látásra elcsábított a film előzetese (igen, állatos filmektől azért elég könnyen el tudok gyengülni), bár tény akkor még egyáltalán nem számítottam arra, hogy ilyen jellegű élményt fogok kapni tőle. Azt vártam, hogy kapok egy kedves kis kutyus-gazdi filmet, amelynek lesz egy kis drámai vonulata, de a hangsúly azért a játékon és a cukiságon lesz. Örülök, hogy az Egy kutya hazatér azért ennél jóval mélyebben markol a nézői szívekbe, s még ha vannak is hibái, garantáltan nem fog hidegen hagyni. Volt már állatos hazatalálós film, nem is egy, említhetném a klasszikusokat (Lassie, Benji) számomra azonban az egyik legemlékezetesebb az Úton hazafelé volt, amelyet megszámlálhatatlan mennyiségbe... több»


 
indingo   2019. 04. 23.

Főként a kisebb korosztály számára készült a film, felnőttként is nézhető, de eléggé gyermeteg a története. A puma nagyon mű lett.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

Egyszer nézős családi mozi. A története nem rossz, de mégiscsak egy kutya barangolásait mutatja be.

 
MidoD7   2019. 04. 17.

A négylábúak végtelen szíve.

Nagyon meg tetszett a bemutatója is a filmnek. Kutyásként nem is tehettem másként azonnal megnéztem. Arra számítottam, hogy majd oltári nagy kliséhalmaz lesz. Szerencsére nem volt az. Maga a történet egyszerű igazából mint a faék. Nem is igazán várhatunk tőle hatalmas fordulatokat de ez a film nem is erről szól. Kapunk egy totál alap felállást, egy goromba, nemtörődöm fickót aki ott tesz keresztbe ahol lehet, ebből szép lassan ki is alakul a történetünk felállása. A filmben nagyon sok és különféle érzelmet láthatunk. Az emberi érzelmek színes palettáját láthatjuk, van itt önzőség, szívtelenség, szeretet, önzetlen odaadás és még sorolhatnám. Bella útja során sokak életére hatással lesz, ezze... több»

Jonah Hauer-King
 
Az Egy kutya hazatér kiváló családi mozi, amely kortól és nemtől függetlenül invitálja a közönséget egy szívhez szóló, bűbájos, szerethető kalandra, amely hiányosságai ellenére is remekül ábrázolja az emberek és kutyák közötti elszakíthatatlan köteléket több»
 
És nem. Nem Lassie-nek hívják. Hanem Bellának. És az okozza a galibát vele, hogy pitbull-vér (is) csörgedezik az ereiben. Fáradtságos road movie-ja viszont azokat ragadhatja leginkább magával, akik azt sem tudják, ki az a Lassie. Vagy mindegy nekik, csak kutyás film legyen. több»
 
Azt nem tudom, hogy ilyen valóban létezik-e, de tételezzük fel, hogy vannak állatok, akik többszáz, vagy akár több ezer kilóméter távolságról is képesek arra, hogy hazataláljanak, és ebben az esetben szigorúan szorítkozzunk a négylábú kedvenceinkre. A filmet végigkísérik a kutyus világra rácsodálkozó, naív gondolatai, ami nekem nagyon tetszett, hiszen a készítők jól mutatták be az ebből fakadó játékosságot, amiből persze nem egy nagyon jó poén keredett végül. több»

A film összbevétele 76 074 496 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 211 818 127 forintot termelt.

 

Az Egy kutya hazatér W. Bruce Cameron azonos című 2010-es regényének adaptációja.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.