Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
14
Képek
6
Videók

Vélemények: Egy kutya hazatér (2018)

 
Shelby07   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Nagyon kedvelem a kutyás filmeket, és ez is egy nagy kedvencem. Nem ad semmi extra dolgot, vagy nagy szenzációt, egyszerűen csak aranyos és megható is egyben. Egy kellemes délutáni mozizáshoz tökéletes, szívet melengető film lett.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 02. 01.

a nap véleménye

Viszlát kutyus, otthon találkozunk!

Első látásra elcsábított a film előzetese (igen, állatos filmektől azért elég könnyen el tudok gyengülni), bár tény akkor még egyáltalán nem számítottam arra, hogy ilyen jellegű élményt fogok kapni tőle. Azt vártam, hogy kapok egy kedves kis kutyus-gazdi filmet, amelynek lesz egy kis drámai vonulata, de a hangsúly azért a játékon és a cukiságon lesz. Örülök, hogy az Egy kutya hazatér azért ennél jóval mélyebben markol a nézői szívekbe, s még ha vannak is hibái, garantáltan nem fog hidegen hagyni. Volt már állatos hazatalálós film, nem is egy, említhetném a klasszikusokat (Lassie, Benji) számomra azonban az egyik legemlékezetesebb az Úton hazafelé volt, amelyet megszámlálhatatlan mennyiségbe... több»


 
indingo   2019. 04. 23.

Főként a kisebb korosztály számára készült a film, felnőttként is nézhető, de eléggé gyermeteg a története. A puma nagyon mű lett.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

Egyszer nézős családi mozi. A története nem rossz, de mégiscsak egy kutya barangolásait mutatja be.

 
MidoD7   2019. 04. 17.

A négylábúak végtelen szíve.

Nagyon meg tetszett a bemutatója is a filmnek. Kutyásként nem is tehettem másként azonnal megnéztem. Arra számítottam, hogy majd oltári nagy kliséhalmaz lesz. Szerencsére nem volt az. Maga a történet egyszerű igazából mint a faék. Nem is igazán várhatunk tőle hatalmas fordulatokat de ez a film nem is erről szól. Kapunk egy totál alap felállást, egy goromba, nemtörődöm fickót aki ott tesz keresztbe ahol lehet, ebből szép lassan ki is alakul a történetünk felállása. A filmben nagyon sok és különféle érzelmet láthatunk. Az emberi érzelmek színes palettáját láthatjuk, van itt önzőség, szívtelenség, szeretet, önzetlen odaadás és még sorolhatnám. Bella útja során sokak életére hatással lesz, ezze... több»

 
MMcFly2015   2019. 01. 26.

Úton hazafelé és a Lassie után szabadon...

Az Egy kutya négy élete c. film alkotói megmaradtak a bevált témájuknál, és egy újabb kutyás mozi került általuk a premierlistákra. Azt le kell szögezni, és szerintem az előzetesből is látszik, hogy ez egy gyerekbarátabb családi film, tényleg a legnagyobb kutyabarátot sem fogja lelkileg kikészíteni. Éppen ezért az Egy kutya hazatér egy tökéletes program családnak, bár a felnőtteknek szembetűnőbb lesznek a filmnek a hibái, de a gyerekeket biztos magával képes ragadni. A szereplők is elég egysíkúak, valaki vagy imádja a főszereplő Bellát, vagy az ellensége. Nincs átmenet. Amivel én nem tudtam kibékülni az a néhol vállalhatatlan CGI. A főszereplő kutya érzelmei még csak-csak, de mikor mellette ... több»

 
Greeta   2019. 08. 07.

Családi film, de olyan érzésem volt, mintha már láttam volna. Sok eredeti ötlet nincs benne.

 
Attila G.   2019. 06. 21.

Egy kutyás film, ami valahogy nem érintett meg

Szeretem az állatokat. Tulajdonképpen gyerekkorom óta a Fővárosi Állatkerttől pár percnyire lakom, s bár hosszú évekig csak ritkán jártam ott, kb. 5 éve bérletem van oda. Igaz, a legutóbbi nemrég járt le, és még nem hosszabbítottam meg. Szeretem a kutyákat, volt is saját. Pont a társasházunk hátsó udvarában látta meg a napvilágot 5 testvérével. Egyedül ő maradt nálunk, miután a testvérei másnál találtak gazdára, és az anyját megmérgezte valaki a szomszéd házból. Amolyan társasházi kutya lett, a házból több család is gondozta. 12 éves kort élt meg. Míg végül egy család kisajátította, és nem hagyták, hogy elbúcsúzzak tőle, mielőtt elaltatták. S szeretem az általános filmeket, bár fel tudom húz... több»

 
Attila   2019. 01. 10.

Nem is tudom, mit mondatnék erre a filmre, de annyi biztos, hogy nem győzött meg. A trailer szerintem minden lényeges elemet és fordulatot leleplez, ez egy jól ismert sztori, amiben semmi meglepő nem történik. Az Egy kutya hazatér tipikusan az a film, ami közben a néző mindig két lépessel a forgatókönyv előtt jár, ami eléggé le tudja rontatni az élvezeti értéket, és éppen ezért az érzelmi töltete sem jön át, mert jó előre tudjuk, mit is kéne éreznünk. Erre én legfeljebb egy gyenge közepest tudok adni.

 
Madácsi Andrea   2019. 01. 15.

gyengécske

Csak a gyerek miatt néztem meg, még ő is szenvedve nézte végig pedig csak 8 múlt. Szokásos cuki kutyi aki eltűnik, a vadonban barátra talál- elég bénán van megrajzolva a puma- majd 600km megtétele után hazatalál. A táj miatt érdemes megnézni amúgy elég harmat :( itthon is ráért volna megnézni

 
riki91   2019. 01. 31.

Aranyos

Nagyon araony filmről van szó, bár vannak benne érdekes megoldások a látváy technika terén.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.