2019.01.21 21:25 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
0

Úton hazafelé és a Lassie után szabadon...

Az Egy kutya négy élete c. film alkotói megmaradtak a bevált témájuknál, és egy újabb kutyás mozi került általuk a premierlistákra. Azt le kell szögezni, és szerintem az előzetesből is látszik, hogy ez egy gyerekbarátabb családi film, tényleg a legnagyobb kutyabarátot sem fogja lelkileg kikészíteni.

Éppen ezért az Egy kutya hazatér egy tökéletes program családnak, bár a felnőtteknek szembetűnőbb lesznek a filmnek a hibái, de a gyerekeket biztos magával képes ragadni. A szereplők is elég egysíkúak, valaki vagy imádja a főszereplő Bellát, vagy az ellensége. Nincs átmenet.

Úton hazafelé és a Lassie után szabadon...

Amivel én nem tudtam kibékülni az a néhol vállalhatatlan CGI. A főszereplő kutya érzelmei még csak-csak, de mikor mellette megjelenik a rém gyenge minőségű puma, azért az hagy némi kívánni valót.

A másik gyenge pont (felnőtteknek), hogy semmi újat nem láthatunk ezzel a történettel, ugyanis a Lassie és az Úton hazafelé típusú filmek sémáját követi, ami mindenki számára ismerős lehet gyerekkorából. A jelenetek szinte adják magukat, így nagy meglepetést nem igen tud okozni. A film címének hála a finálé is, a fejben előre megalkotott képet tárja elénk. A készítők egy (drámai) fordulattal sem próbáltak meglepni, pedig a fent említett előző film miatt, úgy gondoltam könnyfacsaró befejezéssel kínoznak meg.

Összegezve a látottakat egy nem túl eredeti, de szerethető - aranyos kutyás kalandfilm, amit családias környezetbe nyugodtan megnézhetnek kicsik- nagyok egyaránt. Ezt a szerepet maximálisan betölti, így elítélni nem lehet.

családi | dráma | kaland

Bella különleges kutya: öntörvényű, életerős, makacs és imádja a gazdáját, Lucast. Ám egy váratlan eseménynek köszönhetően Bella nagyon messzire keveredik Lucastól, és... több»

0