2019.04.17 23:23 MidoD7 Olvasottság: 416x
0

A négylábúak végtelen szíve.

Nagyon meg tetszett a bemutatója is a filmnek. Kutyásként nem is tehettem másként azonnal megnéztem. Arra számítottam, hogy majd oltári nagy kliséhalmaz lesz. Szerencsére nem volt az. Maga a történet egyszerű igazából mint a faék. Nem is igazán várhatunk tőle hatalmas fordulatokat de ez a film nem is erről szól. Kapunk egy totál alap felállást, egy goromba, nemtörődöm fickót aki ott tesz keresztbe ahol lehet, ebből szép lassan ki is alakul a történetünk felállása.

A filmben nagyon sok és különféle érzelmet láthatunk. Az emberi érzelmek színes palettáját láthatjuk, van itt önzőség, szívtelenség, szeretet, önzetlen odaadás és még sorolhatnám. Bella útja során sokak életére hatással lesz, ezzel szerintem azt szeretnék be mutatni a nézőknek, hogy milyen sorsfordító hatással rendelkeznek négylábú barátaink. Sokszor egy kemény szívét is meg tudnak olvasztani. A legkietlenebb helyzetben is ott vannak és támaszt nyújtanak. Akkor is ha az ő érdekük nem ezt kívánja. Bella narrátora remekül visszaadja, hogy milyen észjárása is lehet egy kutyusnak.

A négylábúak végtelen szíve.

A maga egyszerűségével látják a világot ami szerintem csodálatos. Sokszor nevettem fel eme gondolatok közben mert ilyenkor a saját ebem jut eszembe, hogy ő is valahogy így gondolkodhat. Szinte a szemükből meglehet mondani, hogy mire gondolnak. Igazából ami picit rontott az élményben az a CGI volt, nagyon durván kidolgozatlan volt szerintem. Persze nem CGI mámorra vágyik ilyen filmnél az ember de ez enyhén zavaró volt. A történet végén akadt még egy apróság amin fenn akadtam, hogy a rendőrfőnök véleménye milyen hirtelen változik meg. Sokkal jobb lett volna ha elsőre is ugyanúgy vélekedik, így kissé ügyetlennek hatott. Mindezek ellenére szerintem egy szerethető, szívmelengető történetét izgulhattunk, és nevethettünk végig.

családi | dráma | kaland

Bella különleges kutya: öntörvényű, életerős, makacs és imádja a gazdáját, Lucast. Ám egy váratlan eseménynek köszönhetően Bella nagyon messzire keveredik Lucastól, és... több»

0