Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
53%

Lassie hazatér (2020)

LASSIE: EINE ABENTEURLICHE REISE
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
21
Képek
2
Videók
 
Norbert93   2020. 03. 30.

legújabb vélemény

Arra elég, hogy egy unalmas, esős napon megnézd a Film+ on a gyerekkel, de egyébiránt azonfelül, hogy egy közepes filmélménnyel eltelik az idő, nem tud felmutatni egyebet. Ha nem tudtam volna, akkor is feltűnt volna, hogy német rendezés, annyira láts... több»

 
Henk   2020. 03. 13.

Családi mozizáshoz igazán ideális, de ennél több nincs a Lassie-ben...ami valahol szomorú a számomra, mert annak ellenére, hogy minden korosztálynak remek kikapcsolódást tud nyújtani, el tudom képzelni, hogy ez egy mai generációnak ma már kevés. Ezt pedig hihetetlenül sajnálom.


 
tofis   2020. 03. 12.

Mindig is imádtam Lassie-t, és amikor először tudomást szereztem arról, hogy új film készül, már alig vártam, hogy megjelenjen. De sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy kissé csalódott vagyok. Valahogy nem igazán maradt az eredeti történetek valódi mondanivalójából, és inkább nosztalgiázásra invitál az egész...

 
ZOL   2020. 03. 07.

Úgy tűnik, Németország is próbálja meglovagolni a kutyás filmek divathullámát... Mi tagadás, szép családi film lett, amit valóban megnézhetnek kicsik és nagyok is, de valójában semmivel sem nyújt többet a korábbi Lassie filmeknél.

 
ofszet   2020. 03. 05.

Lassie története örök klasszikus, generációk nőttek fel rajta. Nekem jobban tetszik ez a feldolgozás, mint a 43-as eredeti, közelebb állnak hozzám az új filmek. Bátran ajánlom családi mozizásra, kalandos és megható történet.

A film 8 833 316 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 8 373 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film Eric Knight Lassie hazatér című regényének adaptációja.

(hp )
 
Összegezve úgy gondolom a film egyszer nézhető, gyerekkel mindenképp jó program – bár apukának nem biztos, hogy lesz hozzá türelme. több»
 
kritika több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.