Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
54%

Lassie hazatér (2020)

Lassie - Eine abenteuerliche Reise
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
21
Képek
2
Videók
 
qwer   2020. 11. 15.

legújabb vélemény

1

Se az eredeti Lassie történethez hasonlítva, se családi filmként nem győzött meg; semmitmondónak éreztem, a viccesnek szánt karaktereknek sem sikerült igazán humort csempészniük a cselekménybe, pedig érezhetően csak ezért írták őket bele a történetbe... több»

 
Norbert93   2020. 03. 30.

0

Arra elég, hogy egy unalmas, esős napon megnézd a Film+ on a gyerekkel, de egyébiránt azonfelül, hogy egy közepes filmélménnyel eltelik az idő, nem tud felmutatni egyebet. Ha nem tudtam volna, akkor is feltűnt volna, hogy német rendezés, annyira láts... több»


 
Henk   2020. 03. 13.

0

Családi mozizáshoz igazán ideális, de ennél több nincs a Lassie-ben...ami valahol szomorú a számomra, mert annak ellenére, hogy minden korosztálynak remek kikapcsolódást tud nyújtani, el tudom képzelni, hogy ez egy mai generációnak ma már kevés. Ezt pedig hihetetlenül sajnálom.

 
tofis   2020. 03. 12.

0

Mindig is imádtam Lassie-t, és amikor először tudomást szereztem arról, hogy új film készül, már alig vártam, hogy megjelenjen. De sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy kissé csalódott vagyok. Valahogy nem igazán maradt az eredeti történetek valódi mondanivalójából, és inkább nosztalgiázásra invitál az egész...

 
ZOL   2020. 03. 07.

0

Úgy tűnik, Németország is próbálja meglovagolni a kutyás filmek divathullámát... Mi tagadás, szép családi film lett, amit valóban megnézhetnek kicsik és nagyok is, de valójában semmivel sem nyújt többet a korábbi Lassie filmeknél.

 
ofszet   2020. 03. 05.

0

Lassie története örök klasszikus, generációk nőttek fel rajta. Nekem jobban tetszik ez a feldolgozás, mint a 43-as eredeti, közelebb állnak hozzám az új filmek. Bátran ajánlom családi mozizásra, kalandos és megható történet.

Galéria (21)

Videók (2)

A film összbevétele 3 540 719 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 8 833 316 forintot termelt. A hazai mozik összesen 8 373 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film Eric Knight Lassie hazatér című regényének adaptációja.

(hp )
 
Összegezve úgy gondolom a film egyszer nézhető, gyerekkel mindenképp jó program – bár apukának nem biztos, hogy lesz hozzá türelme. több»