Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
64

A vadon hívó szava (2020)

The Call of the Wild
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
14
Képek
4
Videók
 
Spidey   2020. 03. 30.

legújabb vélemény

Nagyon szép film volt, bár ritka lehangoló is. Bár a kutyás filmek sajnos sokszor ilyenek. Érdekes volt ahogy bemutatták, hogy a nehezebb jeges területeken kutyaszánnal vitték a postát. Érzelmes és kalandos kikapcsolódás. A látvány nagyon szép volt. Kár hogy a vége picit furira sikerült a farkasokkal való bevadulással..

 
HETEDIK   2020. 02. 22.

Egy szívbemarkoló és gyönyörű képekkel operáló film CGI kutyusokkal, amiről csak annyit, ha élő állatokkal vették volna fel, mindenki azon verné a nyálát a neccesebb jeleneteknél, mennyit szenvedtek a blökik mire felvették azt. A technológia viszont ma már megengedi mindezt és így legalább nem kell élő állatokat gyötörni. Egy megtekintést mindenképpen megér.


 
Shelby07   2020. 03. 26.

Maga a film története nagyon szép, ráadásul a megunhatatlan Harrison Ford nagyon nagyot dobott a film élményén. Viszont maga a kivitelezése borzalmas volt, egyszerűen utáltam nézni és szenvedtem vele mire a végére értem. Van aki imádja és nagyon jó élményei vannak a filmről, de én nem tudok szeretni egy kutyás filmet igazi kutya nélkül. Nem tudom felfogni, hogy miért kellett számítógépes technikával összeeszkábálni egy kutyát ami ráadásul olyannyira mű, hogy bántja az ember szemét. Ennyi erővel az emberi szereplőket is helyettesíthették volna. Persze nem kell széthajtani az állatokat a kegyetlen és nehéz jeleneteknél, szerintem ezt senki nem akarja megtenni egy állattal sem, de hogy egyetlen jelenetben sem volt élő kutya az borzalmas. Nyilván helyettesíteni kell a kényelmetlen jeleneteknél az állatot de ezt egy kicsit túltolták. A történet megcsúfolásának is nevezhetném amit a filmmel tettek. Mindemellett aki ennek ellenére vállalja hogy végignézze, tegye meg mert alapvetően egy nagyon megható történet, csak el kell viselni, hogy egy számítógépes kutya próbál élethű lenni.

 
Szilárd Lakatos   2020. 02. 23.

Mint hüséges kutyám lett volna.(Füles)

Sziasztok egy olyan filmet mutathatok kedves film nézök .Aki szeret kirándulni,az imádni fogja a filmet.Egy irodalmi műről szól egy kutya életét mutatja be nem más mint Buck. Feltünik a filmben a társai is Harrison Ford. A történet Kalifornia - Alaszka tájain mutatkozik igazán. Télen játszódik esetlen kutyából egy vezér kutya lessz egy posta szán huzásával. És elérkezik, hogy társra találjon egy ember személyében Harrison Ford. Sokáig együtt lesznek jóban rosszban egyaránt. És végül a vadon hívó szava elis jön. Sok sok kaland után haza érkezik Buck a farkasok földjén találja magát...... . A kritika 10 *** összeségében.

 
VonBraun   2020. 02. 29.

Jó volt. Egy klasszikus, ma.

 
A vadon hívó szava egy sablonos, feszültségmentes, unalmas és félresikerült alkotás lett, ami ártatlan bájával talán csak a kisebb gyermekeket képes lekötni. több»
 
Harrison Fordot pedig mindig felüdülés újra látni: a magányos aranyásó karakter is remekül passzol hozzá, már csak jobb filmekre kellene rábólintania. több»
 
A vadon hívó szava kritika több»

A film 105 394 010 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 71 876 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Box Office Pro elemzői 15-20 millió dolláros nyitóhétvégét jósoltak a filmnek.

(hp)
 

John Thornton karakterét Harrison Ford alakítja a filmben. Ugyanebben a szerepben láthattuk Rutger Hauert is a történet 1997-es tévés adaptációjában. A két színész a Szárnyas fejvadász című sci-fi klasszikusban egymás ellenségét játszotta.

(hp)
 

Ez a film A vadon hívó szava első adaptációja, melyben az alkotók hűen ragaszkodtak a könyvbeli Buck megjelenéséhez, aki egy bernáthegyi és egy skót collie keveréke. A korábbi feldolgozások mindegyikében egy fajtiszta bernáthegyi szerepelt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.