Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

A vadon hívó szava (2020)

The Call of the Wild
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
14
Képek
4
Videók

Galéria (14)

Videók (4)

 
Dorkateo   2022. 10. 21.

legújabb vélemény

0

Rajzfilmként tekintem ezt a mozit és így nagyon is tetszett. Kifejezetten élveztem, hogy karaktert, emberi lelket kapott Buck a CGI által. Ford és Omar Sy pedig nagy kedvenc, itt is azok maradtak. Pont az a jó, hogy nem annyira mesés, mintha tisztán ... több»

 
HE7EDIK   2020. 02. 22.

5

Egy szívbemarkoló és gyönyörű képekkel operáló film CGI kutyusokkal, amiről csak annyit, ha élő állatokkal vették volna fel, mindenki azon verné a nyálát a neccesebb jeleneteknél, mennyit szenvedtek a blökik mire felvették azt. A technológia viszont ... több»

 
Artemisia   2020. 09. 05.

3
Új kiadás

Jack London 1903-as klasszikusának 2020-as kiadása. Egy mesés történet az alaszkai aranylázról, a vadregényes észak-amerikai vadonról és honvágytól gyötrődő kutyusról, 117 év távlatából újragondolva. Buck, az elrabolt kaliforniai házikedvenc életútj... teljes kritika»

 
Yosihiro   2020. 05. 23.

2
A vadon hívó szava

Sok minden van, amiről lehetne írni, de nagyon röviden annyit, ez egy jó film. Ha jobban kifejtem, akkor el kell mondjam, az egyik kedvenc színészem, Harrison Ford játszik benne :) Már magában, hogy ő van a filmben, máris ad egy nívót az egésznek. A ... teljes kritika»

 
qwer   2020. 08. 02.

1

Nem igazán tudtam mihez kezdeni ezzel a filmmel. A látványra és a kalandra helyezi a hangsúlyt, és ez a része egész jól működik is, unalmasnak semmiképp nem mondható. A CGI-kutyák viszont annyira mesterkéltek és természetellenesek benne, hogy nem tud... több»

 
Shelby07   2020. 03. 26.

1

Maga a film története nagyon szép, ráadásul a megunhatatlan Harrison Ford nagyon nagyot dobott a film élményén. Viszont maga a kivitelezése borzalmas volt, egyszerűen utáltam nézni és szenvedtem vele mire a végére értem. Van aki imádja és nagyon jó é... több»

 
indingo   2020. 08. 21.

1

Azért annyira nem volt rossz, mint ahogy azt sokan lehúzták. A műkutya valóban zavaró, de Harrison Ford még mindig zseniális és a gyönyörű tájak is kárpótoltak.

A film 117 833 449 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 80 826 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Box Office Pro elemzői 15-20 millió dolláros nyitóhétvégét jósoltak a filmnek.

(hp)
 

John Thornton karakterét Harrison Ford alakítja a filmben. Ugyanebben a szerepben láthattuk Rutger Hauert is a történet 1997-es tévés adaptációjában. A két színész a Szárnyas fejvadász című sci-fi klasszikusban egymás ellenségét játszotta.

(hp)
 

Ez a film A vadon hívó szava első adaptációja, melyben az alkotók hűen ragaszkodtak a könyvbeli Buck megjelenéséhez, aki egy bernáthegyi és egy skót collie keveréke. A korábbi feldolgozások mindegyikében egy fajtiszta bernáthegyi szerepelt.

(hp)
 

Buck, a bernáthegyi egy valódi kutya CGI modellje, akit a filmet megelőző munkálatok során egy kansasi állatmenhelyről fogadott örökbe a rendező, Chris Sanders felesége, Jessica Steele-Sanders.

(hp)
 

A vadon hívó szava a korábban csak animációs filmeket rendező, 3 Oscar-díjra jelölt Chris Sanders első élőszereplős filmje.

(hp)
 
Harrison Fordot pedig mindig felüdülés újra látni: a magányos aranyásó karakter is remekül passzol hozzá, már csak jobb filmekre kellene rábólintania. több»