Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
66%

A vadon hívó szava (2020)

The Call of the Wild
Filmadatlap
 
27
Szereplők
20
Vélemények
14
Képek
4
Videók
 
KCintia   2020. 10. 24.

legújabb vélemény

0
Nem a legjobb kutyás film.

Nem a legkiemelkedőbb állatos film de szerintem jó volt. Az animált kutyus ellenére is lehetett élvezni és néhol érzelmeket is kiváltott belőlem a kutyus sorsa. Szép film.

 
7ETEDIK   2020. 02. 22.

4

Egy szívbemarkoló és gyönyörű képekkel operáló film CGI kutyusokkal, amiről csak annyit, ha élő állatokkal vették volna fel, mindenki azon verné a nyálát a neccesebb jeleneteknél, mennyit szenvedtek a blökik mire felvették azt. A technológia viszont ... több»


 
Artemisia   2020. 09. 05.

3
Új kiadás

Jack London 1903-as klasszikusának 2020-as kiadása. Egy mesés történet az alaszkai aranylázról, a vadregényes észak-amerikai vadonról és honvágytól gyötrődő kutyusról, 117 év távlatából újragondolva. Buck, az elrabolt kaliforniai házikedvenc életútj... teljes kritika»

 
qwer   2020. 08. 02.

1

Nem igazán tudtam mihez kezdeni ezzel a filmmel. A látványra és a kalandra helyezi a hangsúlyt, és ez a része egész jól működik is, unalmasnak semmiképp nem mondható. A CGI-kutyák viszont annyira mesterkéltek és természetellenesek benne, hogy nem tud... több»

 
Shelby07   2020. 03. 26.

1

Maga a film története nagyon szép, ráadásul a megunhatatlan Harrison Ford nagyon nagyot dobott a film élményén. Viszont maga a kivitelezése borzalmas volt, egyszerűen utáltam nézni és szenvedtem vele mire a végére értem. Van aki imádja és nagyon jó é... több»

 
indingo   2020. 08. 21.

1

Azért annyira nem volt rossz, mint ahogy azt sokan lehúzták. A műkutya valóban zavaró, de Harrison Ford még mindig zseniális és a gyönyörű tájak is kárpótoltak.

 
Yosihiro   2020. 05. 23.

1
A vadon hívó szava

Sok minden van, amiről lehetne írni, de nagyon röviden annyit, ez egy jó film. Ha jobban kifejtem, akkor el kell mondjam, az egyik kedvenc színészem, Harrison Ford játszik benne :) Már magában, hogy ő van a filmben, máris ad egy nívót az egésznek. A ... teljes kritika»

Galéria (14)

Videók (4)

A film 117 833 449 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 80 826 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Box Office Pro elemzői 15-20 millió dolláros nyitóhétvégét jósoltak a filmnek.

(hp)
 

John Thornton karakterét Harrison Ford alakítja a filmben. Ugyanebben a szerepben láthattuk Rutger Hauert is a történet 1997-es tévés adaptációjában. A két színész a Szárnyas fejvadász című sci-fi klasszikusban egymás ellenségét játszotta.

(hp)
 

Ez a film A vadon hívó szava első adaptációja, melyben az alkotók hűen ragaszkodtak a könyvbeli Buck megjelenéséhez, aki egy bernáthegyi és egy skót collie keveréke. A korábbi feldolgozások mindegyikében egy fajtiszta bernáthegyi szerepelt.

(hp)
 

Buck, a bernáthegyi egy valódi kutya CGI modellje, akit a filmet megelőző munkálatok során egy kansasi állatmenhelyről fogadott örökbe a rendező, Chris Sanders felesége, Jessica Steele-Sanders.

(hp)
 

A vadon hívó szava a korábban csak animációs filmeket rendező, 3 Oscar-díjra jelölt Chris Sanders első élőszereplős filmje.

(hp)
 

Jack London regényéből számos adaptáció készült már Hollywoodban. Az első, azonos című film 1935-ben került a mozikba a 20th Century Pictures égisze alatt.

(hp)
 

Christopher Sanders rendező és John Powell zeneszerző korábban a DreamWorks 2010-es animációs filmjén, az Így neveled a sárkányodat-on is együtt dolgozott.

(hp)
 

A film forgatása 2018. szeptemberében kezdődött meg Los Angelesben.

(hp)
 

A vadon hívó szava Jack London 1903-ban megjelent, azonos című regényének adaptációja.

(hp)
 

A vadon hívó szava premierjét eredetileg 2019. december 25-re tűzték ki, azonban Fox megvásárlása után a Disney 2020. február 21-re halasztotta a bemutatót, hogy ne a Star Wars IX-cel egy időben kerüljön a mozikba.

(hp)
 
Harrison Fordot pedig mindig felüdülés újra látni: a magányos aranyásó karakter is remekül passzol hozzá, már csak jobb filmekre kellene rábólintania. több»