Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

A hét mesterlövész (1960)

The Magnificent Seven
Filmadatlap
 
32
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
sabnock666   2018. 12. 12.

Hihetetlenül jó kis western....Y.Brenner., és Bronson kivételeset alakít ebben a filmben,de amúgy ez minden színészről elmondható. Igazi hősök,igaz emberi sorsok és mindezt némi humorral átitatva....egy életen át nézhető!!!

 
TribeBubu   2016. 09. 25.

Nagyon jó westernfilm, humoros, jól fel van építve, a színészkavalkád fergeteges, a végén pedig izgalmas. Viszont az eredeti film, A hét szamuráj valamiért jobban bejött. Egyszer mindenképpen érdemes látni, de azoknak, akik szeretik a westernt, kötelező darab!


 
Aranyhal   2015. 03. 26.

Az egyik legjobb időtálló kalandfilm. Klasszikus, ma is megállja a helyét. Többször nézhető, izgalmas film, remek színészi alakítással.

 
veress75   2016. 06. 30.

Nagyon jó film. Először egyszerűnek tűnik a történet: jó fiúk a rossz fiúk ellen. Később aztán kiderül, hogy nem minden jó fiú mindig jó és nem minden rossz fiú mindig rossz. Sok az átfedés, a néző ezért mind a két oldallal szimpatizál. A végén végül mindenki azt kapja amit érdemel.

 
storeman   2015. 11. 28.

Tudom, hogy ez egy nagy western klasszikus, de nekem akkor is csak egy családi kalandfilm marad. Kicsit keményebbre számítottam volna ettől a szereplőgárdától.

A film összbevétele 4 905 000 dollár volt (imdb.com).

 

2006-ban Satellite Award jelölést kapott, mint legjobb DVD.

(Bogi87)
 

1954-ben Arany és Ezüst Oroszlányra is jelölve volt, az Ezüst Díjat elvitte.

(Bogi87)
 

Okamoto Kacusiró Kambeit tartja tanítójának.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.