(Hupka Adrián)Egy Julian La Cosse (Devon Graye) nevű férfit vádoltak meg a lány meggyilkolásával, és ő hívta fel Mickeyt, hogy képviselje őt – Gloria tanácsára. Azt állítja, ártatlan.
(Hupka Adrián)Valószínű, ha ezzel az évaddal kezdtem volna, megadom rá az ötöst, de úgy érzem, kezdenek kifáradni a forgatókönyvírók. Hasonló köröket futunk, mint az előző évadokban, kezd kifulladni a sorozat. (Azért persze megnézném a következő évadot is. :))
Az új évad tartja az iramot és a minőséget, jól tettem, hogy annak idején belekezdtem a sorozatba, annak ellenére, hogy tartottam tőle. Csak ajánlani tudom.
Alapvetően hozza a korábbi színvonalat, ebben a sorozatban eddig is inkább a sztorit értékeltem, mint a szereplőket, bár a főszereplőt szerintem eltalálták, de a mellékszereplők többsége nálam elég gyenge. Viszont van sodrása a sorozatnak, de mindent... Több