Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
Filmadatlap
 
54
Szereplők
18
Vélemények
25
Képek
11
Videók

Vélemények: Te (2018)

 
KCintia   2021. 04. 04.

legújabb vélemény

0
Mind a két évad pipa

Ez a sorozat az, amire azt mondják , hogy igenis megéri megnézni. Lehet , hogy mondjuk 1-2 rész unalmas vagy vontatott, de egy kisebb sorozattól ez nem akkora probléma. Nekem nagyon tetszett, végignéztem, és az a helyzet, hogy már alig várom a 3. évadot.

 
HereUR   2018. 10. 17.

a nap véleménye

0

Az őszi évadnyitány sorozatáradatában megláttam ennek a szériának a címét; 'You'. Nem mondott semmit a címe, de azért körülnéztem a neten, hogy mi lehet ez. Az angol leírás elég szűkszavú. Tehát a következő lépés, megnéztem azt, hogy kik játszanak be... több»


 
indingo   2018. 12. 31.

5

Én szándékosan nem olvastam utána, hogy miről is szól a sorozat. Elég volt ránézni a plakátjára, hogy tudjam meg kell néznem. Nem csalódtam, sőt elmondhatom, hogy hatalmas volt a meglepetés. Maga a története is zseniálisan van felépítve és szereplők is egytől egyig kiválóak.

1
 
Szilonka   2019. 08. 14.

0

Jöhetne már a második évad. Remekül megkomponált sorozat, ami egy szokványos romantikus kis habkönnyű sorozatnak tűnhet, de nagyon hamar átvált igazi thrillerbe.

 
TomÁcs   2019. 12. 28.

0

Az első évad zseniális volt, a másodikat szerintem egy picit túlerőltették, meg mintha az elsőt néztem volna, csak más szereplőkkel.

 
VvV   2019. 10. 26.

0

Az utóbbi évek legjobb sorozat, aminél nem azt várja az ember, ami történik. NIncs elhúzva az egész, tartlamasak a részek.

 
Timcsi   2019. 01. 26.

0

Az utolsó rész brutális lett. Nem akarom elhinni, amit láttam. A sorozat nagyon meglepő, helyenként szórakoztató, másutt elborzaszt.

 
Robinson76   2020. 12. 23.

1
Aki bármit megtesz ér(TE)d

A tömör, de találó címet viselő sorozat egy teljesen átlagos tinisorozat is lehetne, annyi különbséggel, hogy a férfi főszereplő egy szociopata, és a kiszemelt nőt követve kukkolja, majd mindebbe belevonja a közösségi média felületeit, feltörve azokat. Különböző fortélyokat vet be, hogy elnyerje szerelme kegyeit, és meghódítva a hölgyet szerelmük beteljesüljön. Mindezt természetesen a lány tudta nélkül. Tetteinek próbál létjogosultságot adni a folyamatos narrációjával, amivel egyébként igyekszik velünk is elfogadtatni a döntéseit. A történet romantikus köntösbe való burkolása ad egyfajta negédes körítést, ami nekem már időnként sok volt. A zaklatással kapcsolatos komplikációk, titkok és azok következményei már-már túl vannak halmozva, a lebukás veszélyének feszültségét viszont nagyon jól szinten tudja tartani. A végeredmény mindenképp jó, de a kevesebb itt is több lehetett volna...

 
Greeta   2019. 08. 06.

0

Zseniális sorozat. Kifejezetten ajánlom pároknak. A történetéről nehéz úgy beszélni, hogy ne kotyogjon el valamit az ember. DE van benne szerelem, ármány, féltékenység és gyilkosság.

 
belavagyok   2020. 11. 01.

1

Boldog születésnapot, kedves Penn! El kell, hogy mondjam, hogy nagyon várom a 3. évadot. A nyitány zseniális volt, mert indítottam is a 2. részt. Izgalmas, érzelmes. Kell ennél több?

 
petraszab   2019. 04. 21.

0

Milyen furcsa, hogy mindenki imádja, ha beteg egy sorozat. Bírjuk a főszereplőt, holott rengeteg hibája van, és nem retten vissza semmitől.

 
Annuska   2020. 10. 17.

0

Nem tudok rosszat mondani az első évadról. Meglepő volt, és elgondolkodtató. A másodikban már voltak hibák, illetve sok mindenben az elsőt másolta.

 
gyorfigyuri10   2020. 01. 16.

0

Zseniális ez a sorozat kb 4 nap alatt végeztem vele. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni annyira lekötött. Az 1.évadot azt nagyon eltalálták a 2.évad is jó de az egy kicsit gyengébbre sikeredett. Várom a 3.évadot.

 
Anti007   2020. 01. 05.

0
Joe, a szimpatikus gyilkos

A szerelem öl, butít és nyomorba dönt – szokták mondani. Biztos ismeritek ezt a mondást, és talán meg is tapasztaltátok már saját bőrötökön. Hasonló dolgokon megy át Joe (Penn Badgley), a YOU című, 10 részes (Netflix) sorozat főszereplője. Jóképű, de... teljes kritika»

 
Alexa   2018. 11. 04.

0

Szerintem zsenialis sorozat! Egy pszichopata? orlodesei a szerelem heveben. Lattam, hogy mar a masodik evadot is csinaljak, alig varom mindig a folytatast! Manipulacio, gyilkossag, onertekelesi gondok...ebben minden benne van, es vegig izgalmas. Kozben a foszereplo gondolatait is hallod neha, ami szinten erdekes...kicsit Dexteres:)

 
Amanda   2019. 01. 18.

0
You

Nálam az évad egyik legkellemesebb meglepetése a You, aminek a nézéshez olykor gyomor kell, viszont meglepően barátságosan mutatja be a főszereplő pszichopata jellemét, már már meg is lehet kedvelni persze csak elméletben :) Talán aki szereti a Dextert hasonló lényegében ez is.. Véletlenül akadtam rá egy cikkben a címe miatt sokat nem is vártam tőle, kellemes csalódás volt. Aki szereti a pszichothrillereket nekik nagyon is a figyelmébe ajánlom

 
Sajt   2021. 03. 18.

0

Nagyon érdekes és fordulatos.

 
Jopofa40   2019. 12. 18.

0
Dexter koppintás

Dexter sem igazán jött be, ez a sorozat annak a koppintása.Másfél rész után feladtam.