Az utolsó rész brutális lett. Nem akarom elhinni, amit láttam. A sorozat nagyon meglepő, helyenként szórakoztató, másutt elborzaszt.
Ez a sorozat az, amire azt mondják , hogy igenis megéri megnézni. Lehet , hogy mondjuk 1-2 rész unalmas vagy vontatott, de egy kisebb sorozattól ez nem akkora probléma. Nekem nagyon tetszett, végignéztem, és az a helyzet, hogy már alig várom a 3. évadot.
Milyen furcsa, hogy mindenki imádja, ha beteg egy sorozat. Bírjuk a főszereplőt, holott rengeteg hibája van, és nem retten vissza semmitől.
Nagyon várom a folytatást. A Netflix egyik legjobb saját gyártású thrillersorozata. Izgalmas, érdekes, de kellően romantikus, és igazából várod is, meg nem is, hogy a srác lebukjon.
Első évadot megnéztem, a másodikat elkezdtem, de számomra túl van nyújtva, s lehetett volna rövidebbre is venni, ezért eluntam. Értem én, hogy fel kell vezetni a történeteket, meg hogy minden évadban más a kiszemelt, de nekem unalmassá vált.
Boldog születésnapot, kedves Penn! El kell, hogy mondjam, hogy nagyon várom a 3. évadot. A nyitány zseniális volt, mert indítottam is a 2. részt. Izgalmas, érzelmes. Kell ennél több?
Hasonló sorozatok
Ez az a sorozat, amit bárkinek szívesen tudnék ajánlani. Elborult, beteg. Ami a két főszereplő között van, ahogy egymás tetteire reagálnak, hát eszméletlen. Elkezdtük az új évadot, és szerintem most a legjobb, most mutatja meg igazán, ki milyen is va... Több
Zseniális ez a sorozat kb 4 nap alatt végeztem vele. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni annyira lekötött. Az 1.évadot azt nagyon eltalálták a 2.évad is jó de az egy kicsit gyengébbre sikeredett. Várom a 3.évadot.
Nekem tetszik, habár még nem végeztem vele teljesen. A hangulata olyan modern, fiatalos, de azért a sorozatgyilkost nagyon jól hozza a szende képű főszereplő. Izgalmas eddig, tetszik! Frissítés... Na most sikerült végeznem az összes évaddal. Így utól... Több
Az első 3 évad abszolút 4 csillag, de utána teljesen kiherélték a sorozatot, főleg az 5. évad végére. Kár volt folytatni.
Ígéretes alapötlet, valószerűtlen megvalósítás; a szereplők naivitása már-már fájdalmas.
Tetszik a sorozat atmoszférája, a főszereplő (Joe) narrálása a történések alatt. Az első évad, bevallom, nem tetszett a főszereplő lány miatt, utáltam (a szinkronját is és az eredeti hangját is), ahogy visítozott. Irritáló. DE! Maga a téma, a kivitel... Több
Rendkívül gagyi fordulatok, teljesen hülyének nézik a nézőket. Mikor Beck megtalálja véletlenül a „titok dobozt”, hát az valami borzasztóan gyenge. Szappanopera érzés kísért végig.