Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82

Gázos páros (2014)

You're the Worst
Filmadatlap
 
54
Szereplők
7
Vélemények
170
Képek
2
Videók
 
VFTS   2016. 08. 05.

legújabb vélemény

Egy rendkívül humoros sorozat, a szereplőket nagyon eltalálták. A rendkívül jó részek mellé ugyanannyi átlagos is jut. De várom már a harmadik évadot.

 
ZsoltSon   2016. 03. 06.

Na, ez a sorozat volt a nyár egyik meglepetése. Kimondottan tetszett, ahogy a karakterek bejárnak egy ívet (nem merem ezt fejlődésnek hívni), és alakítják őket az események. Nem igazán számítottam ilyesmire, de nagyon jól esett. Az egész évadról süt, hogy nagyon alaposan kidolgozták, és jól reflektál a párkapcsolati problémákra is. A humor is abszolút rendben volt, bár ezen a téren azért voltak kilengések, de összességében talán a meglepetés ereje miatt is, tőlem jár az ötös.


 
philboy   2016. 02. 27.

Őszintén szólva nem sokat vártam ettől a sorozattól, de a pilot után igen kellemeset csalódtam. A két főszereplő között nagyon jól működik az összhang, és az írók is kitettek magukért, hogy a párbeszédeik is kellően ütősek legyenek. Ahhoz képest, hogy nem volt tele mellékszereplőkkel, a sztori is kimondottan jól alakult, szóval szerintem az egyik legjobb újonc a komédiák között. Várom a folytatást.

 
alien007   2016. 02. 21.

Bár a pilot színvonalát egyik epizód sem ugrotta meg, így is csak azt tudom mondani, hogy nagyon rendben volt ez a sorozat. A dialógusok nálam mindent vittek, de a főszereplők is szépen kiegészítették egymást, úgyhogy nálam csont nélkül került fel a nézendő sorozatok listájára. Megelőlegezek egy ötöst.

 
luba323   2016. 01. 13.

Aya Cash és Chris Geere nagyon jól állnak egymásnak, nekem már ő elvinnék a sorozatot. Amit rögtön kiszúrtam, az az operatőri munka, nem vagyok megszokva ilyen minőségre egy komédiától, szóval ez egy újabb plusz pont. Én tényleg csak ajánlani tudom, legalább egy rész erejéig, ha az nem jön be, akkor a folytatás sem fog tetszeni. Nálam ez egy tisztességes négyes.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.