Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%

Gázos páros (2014)

You're the Worst
Filmadatlap
 
54
Szereplők
8
Vélemények
170
Képek
2
Videók
 
Bazzzsi   2020. 10. 25.

legújabb vélemény

Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Rövid kis részek, de annak ellenére tartalmasak. Jó a humora, de ugyanakkor érzelmes is.

 
VFTS   2016. 08. 05.

Egy rendkívül humoros sorozat, a szereplőket nagyon eltalálták. A rendkívül jó részek mellé ugyanannyi átlagos is jut. De várom már a harmadik évadot.


 
neyto   2018. 07. 17.

A pilot után rögtön megkedveltem, de összességébe nézve azért azt kell mondanom, hogy a teljesítménye nem győzött meg teljesen. Volt pár nagyszerű rész, de ezekre nagyjából ugyanennyi átlagos is jutott. Viszont csak olyan hibákat látok, amiket simán ... több»

 
migoras   2018. 07. 06.

Elkezdtem, és úgy voltam vele, hogy megvárok pár epizódot, de őszintén szólva egy kicsit untam, nem hiszem, hogy a második évadot el fogom kezdeni. Stimmelt, összerakták ezt jó, szó se róla, de ha nem tud szórakoztatni, de komédiának mondja magát, ak... több»

 
ZsoltSon   2016. 03. 06.

Na, ez a sorozat volt a nyár egyik meglepetése. Kimondottan tetszett, ahogy a karakterek bejárnak egy ívet (nem merem ezt fejlődésnek hívni), és alakítják őket az események. Nem igazán számítottam ilyesmire, de nagyon jól esett. Az egész évadról süt,... több»

 
philboy   2016. 02. 27.

Őszintén szólva nem sokat vártam ettől a sorozattól, de a pilot után igen kellemeset csalódtam. A két főszereplő között nagyon jól működik az összhang, és az írók is kitettek magukért, hogy a párbeszédeik is kellően ütősek legyenek. Ahhoz képest, hog... több»

 
alien007   2016. 02. 21.

Bár a pilot színvonalát egyik epizód sem ugrotta meg, így is csak azt tudom mondani, hogy nagyon rendben volt ez a sorozat. A dialógusok nálam mindent vittek, de a főszereplők is szépen kiegészítették egymást, úgyhogy nálam csont nélkül került fel a nézendő sorozatok listájára. Megelőlegezek egy ötöst.