A Fehér Lótusz

The White Lotus

A sorozat harmadik évadának záróepizódja eredetileg több mint két órás volt, Mike White azonban végül számos szálat kivágott a történetből, hogy más szálakat megerősítsen. Egy érdekes kimaradt részlet Zion és Piper szerelmi szála volt, mely Piper karakterfejlődésének végső állomása lett volna. Szerző: kabel

A sorozat első évadának forgatása alatt a színészek – karaktereikhez hasonlóan – hónapokig együtt laktak a hawaii-i Four Seasons luxushotelben.Szerző: kabel

A sorozat producere elmondta, hogy a harmadik évad forgatása közben nagyon figyeltek a sorozat végének titokban tartására, így hat különböző lezárást írtak, hogy ha valami kiszivárog, inkább az egyik hamis lezárás szivárogjon ki.Szerző: kabel

A színészi gárda fizetése egységes, mindenki ugyanolyan díjazást kap epizódonként. Rick szerepét eredetileg Woody Harrelsonnak szántak, aki kevesellte az epizódonként körülbelül 40 ezer dolláros fizetést, és nem csatlakozott a sorozathoz. Szerző: kabel

A harmadik évad castingja alatt Mike White és a sorozat producerei féltek, hogy a testvéreket játszó színészek visszamondják a lehetőséget a közös erotikus jelenetek miatt. Néhány lehetséges színész valóban elhatárolódott, azonban a két befutó, Patrick Schwarzenegger és Sam Nivola vállalta a szerepet.Szerző: kabel

A DUKE Egyetem közleményt adott ki, mely szerint a sorozat harmadik évada túl messzire ment, és nem kért engedélyt, hogy az egyetem logóját mutató felsőket használhassa. A sorozat két karaktere is többször felbukkan az egyetem pólóiban.Szerző: kabel

Murray Bartlett több HBO-s produkcióban is szerepelt már korábban: Szex és New York, Keresem... című sorozatok.Szerző: Gábor390920

A sorozat a 2023-s Golden Globe díj várományosai között szerepel, ugyanis jelölték a díjra.Szerző: dandelion1983

Minden epizódnak külön címe van. Szerző: Timike

A sorozatot Maui gyönyörű szigetén forgatták. Szerző: Timike

A 6 részes minisorozat az HBO égisze alatt készült.Szerző: Timike

Új szereplőkkel és új helyszínen tervben van a széria 2. évada. Szerző: Timike

Az író, rendező, forgatókönyvíró Mike White szerepelt a The Amazing Race-ben és a Survivorben is. Szerző: Timike