87% 60 szavazat

A Fehér Lótusz - 2. évad

The White Lotus (S02)
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
35
Képek (35)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

Hol nézheted

Aubrey Plaza

FILMINFÓ

Megérkezett a társadalmi görbe tükröt állító sorozat második évada, amiben minden alkalmazott és vendég zűrzavaros mindennapokon megy keresztül a luxusüdülőhelyen, ami ezúttal Szicíliában… Több


Premier: 2022.10.01. | HBO Max (2022.10.31.)
 
2023.01.01 MP170506

legújabb vélemény

Jó lett, tetszett, de nincs olyan jó, mint az 1. évad. A karakterek se olyan jók, meg a történet is kicsit túltolt már. De poénos, izgalmas sorozat, jó alakításokkal.

0
 
2022.12.18 hp

Eleinte nem tudtam, hogy mire számíthatok ettől az évadtól, mert bár az első nagyon jól indult, a vége számomra semmitmondó volt. Nos, a második évad ezen a téren nagyot javított, megtartotta a humorát és az abszurditását, de nagyon 'élő' konfliktuso... Több

0
 
2022.12.13 Gábor390920

Új helyszín, újabb gyilkosság

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Bevallom, nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy elég hamar visszatér a Fehér Lótusz új helyszínen és új szereplőkkel. Először nyilván kicsit furcsa volt egy új szereplőgárdát látni, hiszen az is bennem volt, hogy jó lett volna látni az előző évad szereplőinek a további életét. No,s Jennifer Coolidge karaktere visszatér, szóval valószínűleg az ő karaktere fontos szereppel fog bírni az évad során. Most Olaszországban vagyunk egy másik Fehér Lótusz hotelben és szintén egy holtesttel kezd az első rész. Bemutatkoznak az új vendégek, majd kirajzolódik egy kép róluk, mely a részek előrehaladtával egyre árnyaltabb lesz. Hasonlóan, mint az előző évadban, minden vendég és társuk között kialakul egy apró konfliktus, amely egyre csak nagyobbra dagad, ahogy megyünk előre a történetben. Érdekes fordulat ebben a történetben, hogy az évad közepén a vendégek története kétfelé válik, és onnantól kezdve azt várjuk, hogy hol fog robbanni a bomba. És pont ott, ahol nem is számítanánk rá, de ha tényleg úgy visszavezetjük a nyomokat és az eseményeket, ahogy ez a karakter tette, akkor már mi is tisztán láthatjuk férjének a szándékait. A sorozat meg tudott újulni az új helyszínnel és az új karakterekkel, viszont Jennifer Coolidge karaktere szintén kellett ahhoz, hogy ismét egy remek sztorit kapjunk. A helyszín ismét csodaszép, az operatőri munka pedig lenyűgöző. Jöhet a harmadik évad!

0
 
2022.10.31 Zoltán

Nagyon jól sikerült a második évad is, de úgy gondolom, hogy ha ugyanezt a formát folytatják, az gyorsan fárasztó lesz - akár egy ugyanilyen harmadik évadot is repetitívnek érezném.

0
 
2022.10.01 Kovacs

Bár a 2. évad nem éri el ugyanazt a hatást, mint az elődje, a remek forgatókönyv, a sztárszereplők és a gyönyörű tájak addiktív keveréke továbbra is működik. Ez utóbbi biztosan fellendíti Szicília turizmusát.

0