A tavalyi év egyik nagy durranása volt az HBO Maxon A Fehér Lótusz - 2. évad, amely egy trópusi hotelben játszódott. A középpontban a szálloda illusztris vendégei és alkalmazottai álltak, amint egy hét alatt a kezdeti idill egyre kuszábbá válik és egyre több sötét titok derül ki az emberekről. A siker után nem volt kérdés, hogy jön-e a folytatás, amely mától érhető el a HBO Max kínálatában.

A második évad teljesen új helyszínt, új szereplőket és így természetesen új rejtélyt, intrikát, kalandokat és feszültséget ígér. Az események a Fehér lótusz szállodalánc egy szicíliai egységében játszódnak, ahová ismét egy csapata gazdag turista érkezik nyaralni.

Az első évad után visszatér Tanya McQuoid és az akkor még szeretője, most már újdonsült férje, Greg is. Őket az immár friss Emmy-díjas Jennifer Coolidge és Jon Gries alakítják. Mellettük szerepelni fog kisebb-nagyobb szerepekben Haley Lu Richardson, az Oscar-díjas F. Murray Abraham, Michael Imperioli, Adam DiMarco, Aubrey Plaza, Will Sharpe, Theo James és Meghann Fahy is.

A második évad előzetesében a Meghann Fahy által alakított Daphne azt mondja valakinek, hogy meg fog halni, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy ezúttal is igen sötét dolgok történnek majd a Fehér lótusz szálloda falai közt.

A sorozat második évada összesen hét epizódot ölel fel, amelyek közül most csak az elsőt nézhetjük meg. A maradék hat rész pedig heti bontásban fog debütálni az HBO-n és az HBO Maxon.