2021.08.18 23:29 Anti007 Olvasottság: 627x
2

Szegény gazdagok

Igazán furcsa hangulatú sorozat A Fehér Lótusz. Megosztó lesz, az biztos. Akiket leköt egy lassabb szatirikus történet, és nyitottak az ilyesmire, azoknak biztos be fog jönni, ahogy nekem is. Már csak azért is felkeltheti az érdeklődésünket, mert az első részben kiderül, valaki meghal az üdülőhelyen. Ahogy pedig belekezdünk, életszerűségével, humorával magával ragad a történet.

Hawaii szigetén a Fehér Lótusz nevű luxus szálloda várja jómódú, pihenni vágyó vendégeit. A vendégek egy hajón érkeznek, de igazán egyikük sem keresi a másik társaságát. Érkezés után rövid időn belül szembesülünk is vele, hogy egyikük élete elcseszettebb a másiknál. Hiába van meg mindenük, minél gazdagabbak, annál elcseszettebbek.

Szegény gazdagok

Van itt minden. A nászúton levő pár, akiknek egyáltalán nem stabil a kapcsolatuk, az anyját gyászoló, magányos nő és egy négytagú család, akiknél szintén nem lehet harmonikusak nevezni semmit. A személyzet helytállása is szórakoztató és életszerű, ahogy az egész sorozat. Ami pedig végig motoszkál bennünk, a nyaralás végére vajon ki és miért nem lesz az élők sorában...

A hangulatos környezet, a hawaii hotel, a sziget gyönyörű képei magával ragadnak, és a szórakoztató párbeszédeknek köszönhetően szinte frissítő koktélként szürcsöljük az epizódokat. Nincs tele sztárokkal a sorozat, de ami hatalmas pozitívum, hogy a karakterek egytől egyig zseniálisak. Amit még nem említettem, a film zenéje, ami szintén nemcsak érdekes, de abszolút passzol a sorozat hangulatához. Kifejezetten jó.

A nászúton lévő pár (Alexandra Daddario és Jake Lacy) próbálja élvezni a nyaralást, de mindent elront, hogy nem az általuk lefoglalt lakosztályt kapják. Az elfuserált család (Connie Britton és Steve Zahn) viszont épp itt lelne harmóniára, de a legviccesebb a gyászoló hölgy (Jennifer Coolidge). Na és Armand (Murray Bartlett), a hotel menedzsere és megbízott vezetője is mély nyomot hagy bennünk, az biztos.

Részemről tényleg ajánlom ezt a néha kicsit talán már nyomasztó, de mégis baromi szórakoztató sorozatot, tele furábbnál furább emberrel, fura helyzettel egy csodás szigeten, amin a végére nem árt, ha akad egy kenu, amivel kievezhetünk...

dráma | szatíra | vígjáték

A vendégek és alkalmazottak kalandjait követhetjük nyomon egy trópusi paradicsomban. több»

2