Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
126
Szereplők
59
Vélemények
138
Képek
4
Videók

Érdekességek: Shameless - Szégyentelenek (2011)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

Liam karakterét öt különböző gyerekszínész formálta meg.

(LionelMessi10)
 

Emmy Rossum, az amerikai változatban a Fionát alakító színésznő a sorozat brit változatában csupán 19 részben volt látható a 138-ból, sőt, karakterét börtönbe is zárták.

(LionelMessi10)
 

Amikor Steve azt mondja Fionának, hogy találkozzon vele az O'Hare-ben, a falon látható a Midway Nemzetközi Repülőtér. A Midway Repülőtér Chicago déli részén, az O'Hare Repülőtér pedig Chicago északnyugati oldalán található.

(LionelMessi10)
 

Ethan Cutkosky (Carl) az 5. évad végén megkérte a készítőket, hogy pár rész erejéig írják ki a sorozatból. A színész ugyanis ekkor kezdett el középiskolába járni, és szeretett volna erre koncentrálni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

SPOILER Shanole Hampton a 4. évadban teherbe esett, így annak ellenére, hogy a karakterénél korábban azt diagnosztizálták, hogy nem lehet gyermeke, a készítők kénytelenek voltak megoldani a helyzetet, így Viv is babát vár. SPOILER

(ArpiHajdu és Réci)
 

Justin Chatwin gyakran megviccelte Emmy Rossumot azzal, hogy undorító szagú kajákat evett (pl. lazacos szendvicset) mielőtt az intim jeleneteiket vették fel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emmy Rossum épp akkor vesztette el nagymamáját, amikor azt a részt forgatták, amelyben Fiona édesanyja meghal.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mary Mylod rendezte a sorozat brit és amerikai verziójának első részét. A rendező később még visszatért pár rész erejéig a sorozathoz.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az úszómedence, amiben Fiona és Steve úszkál az 1. évad 7. részében, ugyanaz, amiben a Kegyetlen játékok híres jelenetét is forgatták. A medence Las Vegasban található.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emma Greenwell és Jeremy Allen a valóságban is egy párt alkottak a forgatások idején, akárcsak karaktereik, Mandy és Lip. 2011-ben, a forgatáson ismerkedtek meg, amikor Greenwell csatlakozott a produkcióhoz.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A gyorsétterem, amiben Fiona dolgozik (Patsy's Pies), a valóságban is létezik Chicagóban, Patsy's Pub and Grillnek nevezik.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emmy Rossum azt nyilatkozta, hogy felüdülés volt számára Fiona szerepe, és különösen szerette a kissé ápolatlan stílusát, mert végre nem kellett úgy kinéznie, mintha a divatlapokból lépett volna elő.

(ArpiHajdu és Réci)
 

John Wells nem engedte, hogy a színészek magukkal hozzák a forgatásra a szövegkönyvüket. Nagyon szigorúan kezelte, hogy mindenki felkészülten érkezzen.

(hp)
 

Habár az első évad szinte összes részében játszott, Joan Cusack továbbra is vendégszereplőként van feltüntetve a stáblistán.

(hp)
 

A sorozat főszerepét eredetileg Woody Harrelson játszotta volna.

(hp)
 

A harmadik évadban forgatásán Emmy Rossum alaposan megviccelte kollégáját. A színésznő arra kérte az írókat, hogy írjanak Justin Chatwinnek egy jelenetet, melyben bevallja az apjának, hogy meleg. A színész átverésre adott reakcióját a kamerák is megörökítették.

(hp)
 

William H. Macy (Frank Gallagher) játszotta Frank karakterének testvérét is.

(hp)
 

Cameron Monaghan, Ethan Cutkosky, Jeremy Allen White és Noel Fisher is vendégszerepelt korábban az Különleges ügyosztály című sorozatban.

(hp)