Megunhatatlan sorozat. annyi minden tudsz már a szereplőkről, sok minden átéltünk már velük, valaki a szemed előtt nőtt fel.
Hihetetlenül az életről szól ez a sorozat, persze amerikai köntösben. Nagyon-nagyon szeretem, rohadt jó a humora és azok közé a sorozatok közé tartozik, amely az évadok előrehaladtával egyre csak jobb lesz.
Elképesztően karakteres sorozat, amely nem követ semmilyen sablont. Egyedi a története és imádom, hogy sok minden történik benne. A szereplők hitelesek.
Nagy űrt érzek most, mert nincs. Nagyon jó kis sorozat, nem vacakolnak mindent ki mernek mondani és meg mernek csinálni.
Nálam nem tudott ez a sorozat olyan osztatlan sikert hozni mint ahogy a többieknél tette. Nem rossz sorozat csak éppen nem az az eszement módon várós fajta. Egynek megjárja.
Hasonló sorozatok
A készítők se gondolták volna, hogy ekkora sikere lesz a sorozatnak. Ehhez kell az, hogy a szereplők nagyon bele tudják élni magukat a karakterekbe.
Nem rég kezdtem el nézni, és bár lemaradva , de jelenleg az 5. évadnál tartok :D. Eddig imádom. Hihetetlen egyedi humora van az egésznek, a ,, szegények világát" úgy mutatja be , hogy nekem is kedvem lenne csatlakozni a Gallagher család életbe. Mind ... Több
Hát! Sokat lehetne írni a sorozatról, ezért zanzásítom. Az első két évad szenzációs. A harmadik is még élvezhető. De utána jön kettő, ami kissé laposra sikeredett, aztán némi feltámadás a kilencedikig bezárólag. Sajnos Fiona kilépése nagy vesztesége ... Több
A legösszetettebb és legkomplikáltabb sorozat amit valaha láttam. A középpontban egy nagyon bonyolult család áll, akiknek mindenféle problémával kell megküzdeniük.
Sose tudom megvárni a szinkront, azonnal nézem, ahogy amerikában lemegy. Imádom úgy ahogy van a nyersességével és különcségével.