Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
83
Szereplők
2
Vélemények
5
Képek
1
Videók
Lizzy Caplan
Lizzy Caplan
Lizzy Caplan
Lizzy Caplan
 
Scanian   2016. 01. 22.

legújabb vélemény

Minden előzetes elvárásomat felülmúlta a sorozat, de engem már a pilottal kilóra megvettek a készítők. Nagyon könnyed de közben azért drámai is ott, ahol kell, nagyon bízom benne, hogy a következő évad is hozza ezt a minőséget. Bár ebben szinte biztos vagyok, ezt a receptet nagyon eltalálták az alkotók.

 
Sniper   2014. 11. 15.

Kiváló sorozat, ott a helye kedvencek között. Tökéletesen adagolt humor, dráma és izgalom, kiváló történet és remek alakítások. Mit kell ehhez még hozzátenni? Az élet írja a legjobb sztorikat (utána Aaron Sorkin, de ezt most mindegy). Nálam könnyedén van benne a top5-ben.

 

Michael Sheen és Sarah Silverman a forgatáson ismerkedtek meg. A két színész 2014 februárja óta egy párt alkot.

(hp)
 

Michael Sheen brit színész, Walesben született. A sorozatban amerikai akcentust használ.

(hp)
 

Dr. William Masters és Virginia Johnson 1957 és 1965 között folytatták úttörő megfigyeléseiket a szexualitás anatómiájának és pszichológiájának terén. Kutatásaik során a 18-89 korosztályon belül 382 nőt és 312 férfit figyeltek meg szexuális aktus illetve maszturbálás közben.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.