Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Masters of Sex (2013-2016)

Masters of Sex
Filmadatlap
 
83
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Lizzy Caplan
Lizzy Caplan
Lizzy Caplan
Lizzy Caplan

Videók (1)

 
Robinson76   2022. 05. 28.

legújabb vélemény

0
Karakterdrámával a szexualitás körül

A sorozat maga egy dráma, mely az 50-es évek Amerikájában játszódik, valós eseményeket dolgoz fel. A történetvezetés kifejezetten lassú, így azonban időt enged a karakterek megismerésére. A széria mindenképp unikumnak számít a maga nemében, de inkább csak keretnek használja a szexualitás-kutatás történetét, nem ez a központi téma. A karakterek közül többen is könnyedén meg tudták kedveltetni magukat, és garantáltan jó szórakozást nyújtottak, és ez nekem bőven elegendőnek bizonyult.

 
Sniper   2014. 11. 15.

1

Kiváló sorozat, ott a helye kedvencek között. Tökéletesen adagolt humor, dráma és izgalom, kiváló történet és remek alakítások. Mit kell ehhez még hozzátenni? Az élet írja a legjobb sztorikat (utána Aaron Sorkin, de ezt most mindegy). Nálam könnyedén van benne a top5-ben.

 
Scanian   2016. 07. 06.

0

Minden előzetes elvárásomat felülmúlta a sorozat, de engem már a pilottal kilóra megvettek a készítők. Nagyon könnyed de közben azért drámai is ott, ahol kell, nagyon bízom benne, hogy a következő évad is hozza ezt a minőséget. Bár ebben szinte biztos vagyok, ezt a receptet nagyon eltalálták az alkotók.

 

Michael Sheen és Sarah Silverman a forgatáson ismerkedtek meg. A két színész 2014 februárja óta egy párt alkot.

(hp)
 

Michael Sheen brit színész, Walesben született. A sorozatban amerikai akcentust használ.

(hp)
 

Dr. William Masters és Virginia Johnson 1957 és 1965 között folytatták úttörő megfigyeléseiket a szexualitás anatómiájának és pszichológiájának terén. Kutatásaik során a 18-89 korosztályon belül 382 nőt és 312 férfit figyeltek meg szexuális aktus illetve maszturbálás közben.

(hp)
 

Johnson 88 évesen, 2013-ban hunyt el. Gyakran szexológusként és pszichológusként hivatkoztak rá, valójában azonban szociológiát tanult, amikor megismerkedett Masters-szel, kettejük intenzív közös munkája miatt végül nem fejezte be az egyetemet.

(hp)
 

A sorozat szerint Virginia kétszer vált el, mielőtt megismerte volna Masterst. Valójában háromszor ment férjhez, de ellentmondásos információk vannak arról, hogy vajon a harmadik házassága törvényes volt-e.

(hp)